+48 (12) 31 30 200

Opinie

W trosce o najwyższy poziom oferowanych usług prosimy o przekazywanie nam Państwa opinii.

Dodaj opinię

01.12.2019

Opinia super, telefon zaraz po oględzinach auta. Dzięki niej byłem spokojny, że pojazd jest sprawny i sprzedawca nie wciska kitu. Gorąco polecam i na pewno będę korzystał w przyszłości. Pełen profesjonalizm.

Sebastian
28.11.2019

Bardzo dokładny i szczegółowy opis pojazdu przyczynił się do zakupu samochodu.
W przyszłości na pewno skorzystam ponownie z podobnej usługi.

Karol
28.11.2019

Zamówiłem najwyższy raport i jestem bardzo zadowolony. Bardzo szczegółowo opisuje wszystkie badane elementy. Dla osoby nieznającej się na autach jest powinien być to obowiązek, bo wiemy co kupujemy. Mój raport w 100% odzwierciedlał faktyczny stan pojazdy. Polecam wykupić „telefon od diagnosty po oględzinach”, od razu dowiadujemy się najważniejszych rzeczy i możemy dopytać się o wszystkie szczegóły. Polecam!

Maksymilian
28.11.2019

Zdecydowanie polecam.
Obsługa, jak i eksperci na najwyższym poziomie. Raport szeroko rozbudowany, konkretny i bardzo rzetelny. Proponuję dokupić usługę rozmowy z ekspertem po oględzinach, można wtedy dopytać się o rzeczy, które nas interesują. Ogromna ilość zdjęć, co też pomaga w podjęciu decyzji. Dziękuję bardzo 🙂

Aneta
27.11.2019

Raport otrzymałem w deklarowanym przez firmę terminie, zawierał szczegółowe odniesienia do wszystkich pozycji zamówienia. Potwierdził naprawy deklarowane przez sprzedającego, ale też te o których sprzedający nie informował, co uwzględnię w negocjacjach cenowych. Raport istotnie pomógł mi w podjęciu decyzji kupna.

Ryszard
27.11.2019

Zamówiłem pakiet MAXI i nie żałuję, otrzymałem bardzo szczegółowy raport o stanie pojazdu. Wskazano zalety i mankamenty auta, dostałem około 160 zdjęć, opisy techniczne wraz z podsumowaniem. Na pewno wybiorę MotoControler ponownie.

Adrian
27.11.2019

Skorzystałem z usług firmy Motrocontroler już 3 raz i w końcu się udało zakupić wymarzony samochód. Firma co prawda nie poleciła mi zakupu ale dzięki rozmowie telefonicznej z ekspertem po oględzinach rozwiały mi się wszelkie wątpliwości i powiem szczerze jest to bardzo fajna opcja, dzięki której łatwiej jest podjąć decyzję o zakupie. Sprzedający również nie krył się z wadami o których wiedział. Ogólnie jestem zadowolony z usługi i z pewnością w przyszłości skorzystam z oferty.

Marcin
26.11.2019

Jestem bardzo zadowolony z Państwa usług. Tak jak się obawiałem, sprzedawca troszeczkę naginał fakty, więc pieniądze wydane na eksperta jak najbardziej oszczędziły mi potencjalnych przyszłych kosztów naprawy. Mam nadzieję, że następnym razem wszystko będzie w porządku po stronie sprzedawcy. Pozdrawiam

Jakub
24.11.2019

Pełen profesjonalizm, choć czułem pewien niedosyt po teście, ale panowie wykonali swoją pracę w 100%. Polecam.

Łukasz
20.11.2019

Dzięki Panowie za profesjonalizm z jakim podchodzicie do zagadnienia oszczędzając nasz czas i co najważniejsze nasze pieniądze.Pierwszy raz skorzystałem z takiej usługi ale na pewno nie po raz ostatni gdyż mam małą firm transportową i często zmieniam bus-y.Warto było Państwu zapłacić ale to jest kropla w morzu z tym co zaoszczędziłem kasy i na pewno nerwów gdybym nie poprosił Was o oględziny tego czegoś.Dodam jeszcze że nikt nie chciał się podjąć oględzin bo za daleko ,nie opłaca się tylko Fachowcy z MotoControler.
Fachowe i rzeczowe potraktowanie tematu dzięki Panowie z MotoControler.

Piotr
Oględziny pojazdu ujawniły rozległe wycieki z zespołu napędowego. Diagnostyka komputerowa wykazała niewłaściwą pracę jednostki napędowej, co objawiało się również na desce rozdzielczej poprzez świecącą kontrolkę "check engine". Ważnym elementem dla naszego Klienta była winda, która była niesprawna, część instalacji sterującej została zdemontowana, ponadto sprzedający nie dysponował jakąkolwiek dokumentacją UDT dla tego urządzenia.
20.11.2019

Usługa wykonana w pełni profesjonalnie i bardzo szybko. Raport konkretny i rzetelny. Dzięki temu zaoszczędziliśmy czas, pieniądze i nerwy. Zdecydowanie polecam!

Kinga
Samochód wymaga znacznego wkładu finansowego zaraz po zakupie aby przywrócić go do pełnej sprawności (naprawa tylnego mostu, klimatyzacji, uszczelnienie zespołu napędowego oraz szeregu innych "mankamentów", które zostały ujawnione w trakcie oględzin).
20.11.2019

Drugi raz skorzystałem z usług firmy i drugi raz uniknąłem zakupu felernego egzemplarza. Fachowo i sprawnie. Polecam

Dorian
Samochód był w całości naprawiany blacharsko-lakierniczo. Silnik jest zalany olejemy. Przebieg prawdopodobnie został zaniżony.
15.11.2019

Bardzo duży profesjonalizm. Dzięki opinii eksperta pieniądze zostały w portfelu. Wyszło wiele mankamentów o których sprzedający nic wcześniej nie wspominał. Polecam!

Wojciech
Samochód pokolizyjny/powypadkowy, przebył rozległe naprawy blacharsko-lakiernicze. Brak jakiejkolwiek dokumentacji serwisowej i naprawczej.
15.11.2019

Raport dobrze przedstawiony, wiele szczegółów i zdjęć.

Marcin
Samochód z przeszłością kolizyjną/wypadkową, naprawy obejmowały elementy konstrukcji pojazdu.
14.11.2019

Auto zakupione. Polecam Motocontrolera z całego serca. Wcześniej sprawdzone jeszcze 2 auta.
Zawsze bierzcie dodatkowo rozmowę z rzeczoznawcą po oględzinach. Rozmowa to coś znacznie więcej niż cyferki i zdjęcia z raportu. Dzięki rozmowie podjąłem decyzję o zakupie mimo, że raport nie był zbyt przychylny.

Szymon
Samochód przeszedł rozległe naprawy blacharsko-lakiernicze. Przebieg nie jest w pełni udokumentowany. Jego stan techniczny jest dobry.
11.11.2019

Świetna kontrola i raport z mnóstwem zdjęć. Samochód kupiony. Polecam.

Marcin
07.11.2019

Szybko sprawnie rzetelnie. Wykryli usterki dzięki czemu nie wkopałem się z wadliwy autem. Polecam!

Dorian
Naprawa blacharsko-lakiernicza obejmowała wszystkie elementy nadwozia z wyjątkiem dachu. Silnik pojazdu zalany olejem. Klimatyzacja niesprawna. Zachodzi ryzyko nieoryginalnego przebiegu.
25.10.2019

Bardzo szybka i profesjonalna obsługa, dokładnie z detalami. W moim przypadku, nie doszło do transakcji z powodu wykrycia w aucie wad, o których klient nie informował.

Polecam

Irek
23.10.2019

Rewelka, stan auta świetny (tak w ogłoszeniu), a po sprawdzeniu okazało się że wada na wadzie, 28 tysięcy  zostało w kieszeni bezpiecznie.

Maciej
Naprawy blacharsko-lakiernicze, które zostały wykonane w sposób niewłaściwy. Pomimo wykonanych prac nadwozie prezentuje się nie najlepiej ze względu na liczne zadrapania, odpryski, przebarwienia lakieru, itd. Zarówno od góry jak i od dołu stwierdzono ślady uszczelniania zespołu napędowego oraz mycia, czynności te nie dały zamierzonego skutku, gdyż nadal widoczne są wycieki.
15.10.2019

Wszystko z pełną profeską. Dzięki opinii Eksperta nie kupiłem samochodu, który był „ogłą”! Wyszło sporo mankamentów o których sprzedający nic wcześniej nie wspomniał. Polecam!

Paweł
Pojazd po rozległych naprawach blacharsko-lakierniczych z użyciem sporej ilości szpachli. Naprawy przeprowadzone w sposób niedbały.
12.10.2019

Raport przejrzysty, wszystko dokładnie opisane wraz z opinią, duża ilość zdjęć
Polecam

Damian
Samochód pokolizyjny/powypadkowy. Ingerencja blacharsko-lakiernicza w elementy konstrukcyjne nadwozia. Pod maską widoczne wycieki oleju.
12.10.2019

Szukałem czarnego Mercedesa CLK. Na zdjęciach u sprzedawcy był czarny, a po sprawdzeniu okazało się, że jest … niebieski ! Zupełnie inne auto niż na ogłoszeniu ! W ogóle nie zawracałbym sobie głowy, gdybym wiedział, że to jest inny kolor. O 1.5 centymetrowej szpachli nie wspominając. Na uwagę zasługuje tu bardzo sprawne działanie Motocontroler. Na następny dzień miałem raport i zamiast jechać w sobotę po niby czarny samochód ponad 400 kilometrów, mogłem spędzić czas z rodziną.

Daniel
Samochód z przeszłością kolizyjną, naprawiany z użyciem sporej ilości szpachli. Usterki w układach elektrycznych pojazdu.
08.10.2019

Jak zwykle raport pełna profeska, wszystko szczegółowo opisane. Dziękuje, bo po raz kolejny zaoszczędziłem dzięki wam czas i nerwy.

Dawid
Nie będzie przesadą użycie określenia, że ten egzemplarz jest "ulepiony ze szpachli". Od spodu widoczne rozległe wycieki.
07.10.2019

Bezwypadkowe auto okazało się powypadkowe, całkowicie zniszczone! Dziękuję MotoControler że nie kupiłem kota w worku.

Oleksandr
Samochód z przeszłością blacharsko-lakierniczą. Wnętrze zaniedbane, tanim kosztem przygotowywane do odsprzedaży. W przedziale pasażerskim wyczuwalny intensywny zapach papierosów. Niewłaściwa praca jednostki napędowej. W trakcie jazdy próbnej ujawniono problemy z układem jezdnym oraz hamulcowym. To tylko część "mankamentów", które odnotowano przy oględzinach. Doprowadzenie samochodu do stanu, w którym można będzie go bezpiecznie używać w przypadku zakupu tego egzemplarza byłoby zdecydowanie nieopłacalne.
06.10.2019

Dziękuję za inspekcję, następne auto „bezwypadkowe” okazało się prawie całe malowane, do tego jeszcze kilka poważnych mankamentów. Zaoszczędzony czas i pieniądze. Polecam!

Rafał
Samochód z przeszłością kolizyjną, po rozległych naprawach blacharsko-lakierniczych. W czasie oględzin odnotowano też obfite wycieki z jednostki napędowej oraz układu przeniesienia napędu.
04.10.2019

Bardzo dziękuję za ekspertyzę. Korzystałem z niej pierwszy raz i jestem w szoku ile zdjęć z detalami i mankamentami   zostało wykonane. Opis z ogłoszenia pokrywał się prawie z ekspertyzą ale właśnie to „prawie” robi różnicę. Wiem, że 11 letnie auto to nie salonowe no ale jeśli cena jest parę tyś wyższa niż średnia rocznika to człowiek jakoś chce mieć auto bliskie ideałowi o jakim pisze sprzedawca. Dlatego nawet 500 zł za potwierdzenie stanu mimo na pozór nie tanie jednak pozwala nie popełnić błędu zakupowego. Ostatecznie oglądane auto było OK jednak cena do stanu była ciut za wysoka stąd nie doszło do zakupu

Mariusz
03.10.2019

Szybkie i profesjonalne sprawdzenie auta otworzyło mi oczy na „idealny stan auta” . I zaoszczędziło większych wydatków. POLECAM.

Adrian
Samochód naprawiany niemal w całości blacharsko-lakierniczo. Zespół napędowy oraz komora silnika zostały gruntownie umyte i wyczyszczone prawdopodobnie w celu zatuszowania wycieków.
30.09.2019

Auto „jak nowe ” okazało się powypadkowe. Raport wykonany profesjonalnie, zaoszczędziło mi to sporo czasu i nerwów.POLECAM

Mariusz
30.09.2019

Polecam. Opinia rzetelna, poparta dużą ilością zdjęć. Ze względu na niezgodność opisu ze stanem faktycznym auta nie kupiłem.

Andrzej
Samochód niemal w całości naprawiany blacharsko-lakierniczo, z użyciem dużej ilości szpachli.
28.09.2019

Super, szybko i bez żadnych problemów. Raport bardzo dokładny i wykonany rzetelnie! Polecam i jak najbardziej skorzystam w przyszłości!

Michał
25.09.2019

Jestem bardzo zadowolony z wykonanej usługi, została ona wykonana szybko i bardzo solidnie. Po sprawdzeniu samochodu dostałem telefon i uzyskałem od Pana, który wykonywał oględziny samochodu wszystkie informację, dużą zaletą jest fakt, że nawet najmniejsze mankamenty na które by się nie zwróciło uwagi podczas oglądania samochodu zostają przekazane. Z czystym sumieniem polecam usługi MotoControler i przy zakupie następnego samochodu na pewno skorzystam z oferty ponownie.

Mateusz
20.09.2019

Jestem bardzo zadowolony z jakości wykonanej usługi, na szczęście (moje) auto okazało się „złomem”, sprzedający niesłowny i zataił kilka wad auta. Dziękuję i polecam!

Rafał
Samochód po naprawach blacharsko-lakierniczych, z niezidentyfikowanym wyciekiem. Posiadał szereg niesprawności układów sterowanych elektrycznie jak na przykład szyberdach czy szyby.
19.09.2019

Dziękuję panom za sprawdzenie auta… Samochód nie został kupiony z powodu licznych usterek jak i podejrzanej historii powypadkowej auta co w treści ogłoszenia nie było podane przez sprzedającego

Bartosz
Samochód po naprawach blacharsko-lakierniczych. Istnieje podejrzenie zaniżenia przebiegu oraz zatajenia wycieków. Oględziny wykazały szereg usterek jak np. niesprawna klimatyzacja czy nadająca się do wymiany/regeneracji turbosprężarka
19.09.2019

Fajnie zrobiony raport. Polecam tą firmę i będę na pewno korzystał z jej usług w przyszłości.

Mariusz
18.09.2019

„Rzeczywistość” wg sprzedającego:

1000 % BEZWYPADKOWY !!!  Gwarantuję 100 % satysfakcji, bez niemiłych niespodzianek na miejscu. Auto jest idealne pod każdym względem. Gwarantujemy autentyczność przebiegu, stanu technicznego jak również stanu mechanicznego pojazdu.

Rzeczywistość:

Auto jest powypadkowe, przeszło rozległą naprawę blacharską tyłu nadwozia. Po tak rozległej naprawie bezpieczeństwo dalszego użytkowania jest mocno obniżone, w przypadku kolejnego wypadku pasażerowie są narażeni na obrażenia spowodowane dużo mniejszą sztywnością konstrukcji. Poza tym elementy nadwozia podatne są na przyspieszoną korozję po naprawie blacharskiej. Auto po tak rozległej naprawie blacharskiej jest niebezpieczne w dalszej eksploatacji. Uważam, że zakup tego egzemplarza jest ryzykowny.

Zaoszczędzone 1000 km do przejechania i 65000 na auto. Motocontroler Dzięki bardzo!

Przemek
18.09.2019

dobra robota! Fachowa weryfikacja auta i szczegółowy raport ze wskazaniem wszelkich wad pojazdu. Najmniejsze ryski nie umkną ekspertom. Dziękuję za ratunek przed kupnem złomu:)

Aneta
Samochód powypadkowy. Naprawy blacharsko-lakiernicze wykonane w sposób nieprofesjonalny. W miejscach napraw pojawiła się już korozja
17.09.2019

Inspekcja wykonana bardzo profesjonalnie, samochód niestety niewarty zakupu, co dzięki wykonanej inspekcji pozwoliło mi na oszczędzenie pieniędzy, nerwów i czasu. Polecam w 100 % firmę motocontroler.

Adrian
Samochód powypadkowy. Nosi ślady rozległych napraw blacharsko-lakierniczych.
16.09.2019

Witam, skorzystałem z usług MotoControler i jestem bardzo zadowolony. Pojazd sprawdzono szczegółowo i udokumentowano zdjęciami. Nie wszystko co pisał sprzedawca się potwierdziło. Otrzymałem obszerny raport do analizy. Polecam

Daniel
Samochód po naprawach lakierniczych. Brak jakiejkolwiek dokumentacji serwisowej.
15.09.2019

Bardzo profesjonalna i sprawna obsługa. Otrzymaliśmy szczegółowy raport, na podstawie którego kupiliśmy dobre auto. W przyszłości na pewno tu wrócimy! Polecamy, bo warto!! I dziękujemy

Kamil
12.09.2019

POLECAM! Bardzo profesjonalny i szczegółowy raport. Auto nie zostało kupione, sprzedający ładnie napisał  „bez wkładu finansowego „. Co się okazało w auto trzeba sporo zainwestować. Również Polecam rozmowę z ekspertem.

Krzysztof
11.09.2019

Po raz kolejny firma uchroniła mnie przed nieuczciwym sprzedawcą , auto w opisie bez wkładu finansowego , po wymianie różnych części. Okazało się , iż nie dość, że wymienione elementy nie były wymienione to jeszcze awarie i bite. Dzięki piękne, szukam dalej 😉

Sławomir
Komora silnika została umyta do sprzedaży, co uniemożliwia weryfikację szczelności zespołu napędowego. Od spodu widoczne wcześniejsze wycieki - doraźnie wytarte.
10.09.2019

Szybko i sprawie. Raport szczegółowy z wieloma informacjami na które nie zwróciłbym uwagi + oszczędność czasu bo samochód był 200 km od mojego miejsca zamieszkania. Na pewno będę polecał znajomym.

Jakub
Widoczne od spodu wycieki oleju. Wnętrze pojazdu zniszczone i zużyte nieadekwatnie do przebiegu. Pojazd nie zachowuje zadanego toru jazdy.
09.09.2019

Super
Auto odradzono. Super szczegółowy raport. Miałem 600 km w jedną stronę
Polecam

Szymon
Samochód powypadkowy - naprawa blacharsko-lakiernicza przeprowadzona w sposób nieprofesjonalny. Nadwozie z licznymi zarysowaniami/zadrapaniami/obiciami, a także ogniskami korozji. Wnętrze zaniedbane - wg oświadczenia sprzedającego był użytkowany w służbie weterynaryjnej.
09.09.2019

Szczerze polecam usługę. Wszystko szczegółowo opisane do najdrobniejszej rzeczy. Profesjonalne podejście. Dzięki raportowi uchroniłem się od zakupu auta powypadkowego. Polecam

Marcin
Samochód powypadkowy. Widoczna ingerencja w elementy konstrukcji nadwozia oraz układy bezpieczeństwa biernego (poduszki gazowe). Naprawy przeprowadzone w sposób nie do końca zgodny z technologią napraw.
07.09.2019

Szybko i solidnie. Polecam

Damian
Samochód po rozległych naprawach blacharsko-lakierniczych. Brak dokumentacji serwisowej.
04.09.2019

Po przeprowadzeniu weryfikacji stan wybranego przeze mnie samochodu został określony jako zadowalający jednak pojazd nie został polecony. Wpłynęły na to ślady napraw blacharskich, o których nie wspominał w ogłoszeniu sprzedający a przede wszystkim usterki w elektronice, których usunięcie wiązało się z potencjalnie wysokimi kosztami już po nabyciu pojazdu. Rozmowa telefoniczna z ekspertem bardzo dobrze uzupełniła obraz całości wynikający z przesłanego raportu i zdecydowała o rezygnacji przeze mnie z zakupy wybranego auta. Usługi Motocontroler polecam każdej osobie poszukującej04 pewnego i gruntownie sprawdzonego auta

Adam
29.08.2019

Po raz kolejny dziękuje ekspertom MotoControlera. Bardzo dobre podsumowanie kontroli. W samochodzie przedstawianym jako bezwypadkowy seria wypadków. Tylko czemu sprzedawcy mają takie małe mózgi i nie mogą nic zrozumieć.

Zbigniew
Samochód z przeszłością kolizyjną/wypadkową, na skutek czego aktywowane były systemy bezpieczeństwa biernego. Po tamtych wydarzeniach widoczne deformacje w przedziale pasażerskim w miejscach poduszek gazowych. Na słupku C w miejscu połączenia z błotnikiem (lewy tył) widoczne pęknięcie masy szpachlowej. Naprawy blacharsko-lakiernicze przeprowadzone mało profesjonalnie
28.08.2019

Wszystko poszło sprawnie, do tego nie spodziewałam się aż tak dokładnego raportu. Dziękuję za pomoc! Będę polecać.

Angelika
28.08.2019

Pierwszy raz korzystałem z takiej usługi i jestem zachwycony, naprawdę! Polecam każdemu wydać te parę złoty więcej i mieć pewność że auto jest warte swojej ceny, niż nadziać się na jakiś bubel, który w krótkiej przyszłości będzie kosztować parę razy więcej niż koszt raportu! Dzięki Wam panowie uniknąłem zakupu samochodu, który według opisu był idealny A okazało się ze jest całkowicie przeciwnie! Jak znajdę następne auto na pewno będę korzystać z usług MotoControler’a ! Polecam wszystkim!

Dawid
Zespół napędowy z rozległymi wyciekami. Podczas jazdy słyszalne są odgłosy zużytych elementów zawieszenia oraz nieprawidłowej pracy układu kierowniczego
23.08.2019

Dzięki opinii rzeczoznawcy uniknąłem zakupu samochodu powypadkowego z wyciekami z silnika. Gorąco polecam!

Krzysztof
23.08.2019

Pierwszy raz korzystałem z tego typu usług i jestem bardzo zadowolony. Polecam opcję telefonu zaraz po oględzinach (29zł) dzięki której nie musiałem czekać na raport i wiedziałem już wszystko na drugi dzień od zgłoszenia sprawy. Raport kompletny i przejrzysty przyszedł kolejnego dnia rano. Polecam za szybkość w działaniu i profesjonalizm oraz kontakt telefoniczny z Panem Kamilem.

Tomasz
Pojazd był w przeszłości uszkodzony i został naprawiony "na sztukę" pod handel. Naprawy blacharsko-lakiernicze przeprowadzone, nieprofesjonalnie i niedbale.
20.08.2019

Dzięki firmie motocontroler zaoszczędziłem czas i pieniądze. Sprzedający nie poinformował o wszystkich problemach z autem. Polecam sprawdzenie auta przed zakupem.

Maciej
Samochód z poważnymi naprawami blacharsko-lakierniczymi. Naprawy przeprowadzone w mało fachowy sposób. Na nadwoziu widoczna jest korozja z perforacją elementów karoserii. Prawdopodobnie samochód miał dłuższą styczność z wodą (był zalany).
20.08.2019

Szybka i profesjonalna obsługa, na pewno jeszcze tu wrócę gorąco polecam!!! Pozdrawiam

Jerzy
Tylko jeden element nadwozia nie był naprawiany blacharsko-lakierniczo. Samochód posiadał uszkodzony mechanizm składania dachu. Ponadto jazda próbna wykazała usterki w układzie przeniesienia napędu (sprzęgła i mostu napędowego)
20.08.2019

Bardzo pomocne, polecam wszystkim. Raport bardzo skrupulatny. Sprzedający zataił prawdę o sporym szpachlowaniu tyłu samochodu. Auto warte 3/4 ceny. Polecam i na pewno jeszcze skorzystam.

Gosia
19.08.2019

Super raport wszystko co chciałem wiedzieć o tym samochodzie trzeba uważać co się kupuje…polecam firmę motocontroler

Dariusz
19.08.2019

Realizacja zamówienia szybka, raport rzetelny i obejmujący wszystkie aspekty. Ogólnie polecam

Dawid
18.08.2019

Bardzo treściwy materiał fotograficzny. Opinia eksperta dała dużo do myślenia. To co można odczuć podczas jazdy i zobaczyć na kanale przekazane dokładnie w opisie. Dziękuję.

Zbigniew
16.08.2019

Dzięki chłopakom z motocontrolera moje pieniądze nie trafiły w ręce cwaniaczka, który jedno pisze w ogłoszeniu a co innego wychodzi na miejscu. Dzięki wielkie i polecam ????

Marcin
16.08.2019

Dziękuję wam za pomoc, choć nie udało się kupić auta… Auto totalna porażka, dzięki wam to zobaczyłem.omijajcie ludzie Gniezno i okolice, handlarze że zlomem na sprzedaż

Mirosław
14.08.2019

Jestem bardzo zadowolony z usługi MotoControlera. Dystans do przejechania aby osobiście sprawdzić auto był znaczny. Rzeczoznawca wykazał wady samochodu niewymienione przez sprzedającego, co diametralnie zmieniło mój pogląd na sprawdzany egzemplarz. Auto było reklamowane jako 100% sprawne i jak mówią wsiadać i jechać, ale okazało się że miało wady, których wyeliminowanie byłoby znacznym wydatkiem. Zaoszczędziłem czas i pieniądze. Raport był obszerny i wyczerpujący temat, dokumentacja fotograficzna z oględzin bardzo dokładna i zapewne sam nie był bym w stanie dokonać tak rzeczowej oceny.

Paweł
12.08.2019

Raport z oględzin został wysłany kilka godzin po sprawdzeniu auta, do tego był bardzo szczegółowy i jasno opisany. Samochód bezwypadkowy okazał się szpachlowany i lakierowany. Warto przed zakupem sprawdzić dokładnie auto i zlecić to takiej firmie, zwłaszcza jak samochód jest kilkaset km od Was:)

Agata
16.07.2019

Dzięki firmie Motocontroler uniknęłam zakupu trefnego samochodu, a co za tym idzie niemałych kosztów naprawy. Skorzystałam z Waszych usług pierwszy raz, ale z pewnością nie ostatni.

Agata
15.07.2019

Bardzo dobry kontakt telefoniczny, nie było problemu ze zmianą auta (przy pierwszym sprzedający migał się przed wizyta rzeczoznawcy, a przy drugim aucie już zdalnie udało się ustalić że to złom). Sama inspekcja wykonana jak należy, wszystko przejrzyste i jasne, bardzo dobry kontakt z rzeczoznawcą. Samochód którego dotyczyły oględziny to Subaru Impreza 2018, więc auto z USA po przygodzie i najważniejsze było ustalenie czy przygoda była znacząca i czy naprawa została zrobiona jak należy.

Auto kupione

Jak najbardziej polecam taką formę kontroli pojazdu, raport szybko ostudzi niepotrzebne emocje…

Maciej
13.07.2019

Polecam w 100% raport zgodny ze stanem faktycznym samochodu.

Konrad
12.07.2019

Bardzo szybko i sprawnie, rzetelna i dokładna ocena auta. Polecam za profesjonalizm i fachowość.

Przy zakupie kolejnego auta ponownie skorzystam z pomocy MotoControler.

Aneta
04.07.2019

Dziękuję za bardzo rzetelną i dokładną ocenę auta, dzięki Wam nie wpakowaliśmy się w kłopoty ☺ Wykonaliście dla nas już dwie oceny i jesteśmy bardzo zadowoleni, z pewnością wrócimy

Dorota
W tym przypadku wymiana turbosprężarki oraz amortyzatorów Ekspert oceniał na koszt 7000 zł
04.07.2019

Bardzo profesjonalny wykonany raport. Polecam i na pewno wrócę przy zakupie następnego auta

Dominik
03.07.2019

Po raz drugi korzystam z usług Motocontrolera i w tym przypadku również bardzo szybko i sprawnie wykonana usługa. Już sama rozmowa z ekspertem po wykonaniu oględzin samochodu pozwoliła mi podjąć właściwą decyzję. Raport (obszerny, dokładny) wykazał dodatkowe wady (usterki) samochodu. Przy najbliższej okazji również skorzystam z waszych usług, jak to się mówi do trzech razy sztuka. Gorąco polecam tę firmę.

Eugeniusz
03.07.2019

Jestem mile zaskoczony sporządzonym raportem i szybkością oględzin auta, jutro czeka mnie rozmowa ze sprzedającym auto, jeśli nie zejdzie z ceny to szukam kolejnego auta, bowiem oględziny uwidoczniły pewne mankamenty i konieczność doinwestowania w auto.

Kamil
01.07.2019

Jestem zadowolony z wykonanej usługi. Szybki kontakt oraz profesjonalne podejście do klienta. Dzięki sprawdzeniu przez firmę wybranego przeze mnie auta uniknąłem ukrytych jego wad. Na pewno skorzystam z usługi po raz kolejny i znajdę w końcu zadowalające mnie auto.

Tomasz
01.07.2019

Dziękuję za świetny raport!! Auto zostało na prawdę porządnie sprawdzone.Szkoda tylko że nie doszło do zakupu .
Polecam wszystkim sprawdzenie auta w tym portalu.Pozdrawiam i będę klientem przy kolejnym zakupie.

Eugeniusz
01.07.2019

Jestem bardzo zadowolony, choć nie kupię sprawdzonego pojazdu ze względu na jego ogólny stan a to zasługa szczegółowego raportu który jest naprawdę czytelny. Wielki ukłon za determinację w dokonaniu weryfikacji samochodu (niedziela rano) sprzedający nie ułatwiał sprawy dziś wiem już dlaczego.
Na pewno skorzystam z usług Waszych rzeczoznawców. PS. Centrum obsługi telefonicznej na b. Dobrym poziomie, nie zostawili mnie z pytaniami bez odpowiedzi, wręcz przeciwnie otrzymałem wszelkie potrzebne informacje.

Łukasz
28.06.2019

Po kilku próbach wreszcie kupiłem samochód .Jestem bardzo zadowolony z pomocy przy zakupie samochodu .
Polecam firmę Motocontroler za profesjonalizm i i fachowość.

Krzysztof
28.06.2019

Bardzo dobre oględziny samochodu polecam firmę Motocontroler

Mateusz
27.06.2019

Trochę długi czas oczekiwania, w moim przypadku cztery dni, ale bardzo rzetelna ocena i jeśli chodzi o sam raport to gorąco polecam, uniknąłem zakupu samochodu z wadą, której sam był nie wykrył.

Michał
27.06.2019

Bardzo profesjonalna usługa. Auto sprawdzane było na drugim końcu Polski. Dzięki raportowi oszczędziłem czas na dojazd i nie dałem się złapać na oszukaną datę produkcji. Dodatkowo wykryto dość poważną kolizję. Polecam.

Wojtek
26.06.2019

Super obsługa. Polecam.

Jarosław
26.06.2019

Niestety nie można wierzyć sprzedającym, samochód miał być w stanie idealnym – bezwypadkowy, a okazał się bity i z wyciekami.
Dziękuję bardzo za fachową pomoc, dzięki niej uniknąłem zakupu auta, w które musiałbym dużo inwestować. Przede wszystkim zaoszczędziłem czas i nerwy na podróż ok. 500 km w jedną stronę.
Gorąco polecam i na pewno skorzystam przy kolejnej próbie zakupu.

Adam
25.06.2019

Witam,
dziękuję bardzo firmie za subiektywną ocenę/ sprawdzenie auta. Jestem bardzo zadowolony z rezultatu i z tego, że nie wtopiłem pieniędzy w auto które miało być „jak nowe” . Polecam usługę „TEST MAXI ” MotoControlera w 100% !!

Robert
25.06.2019

Witam !!
Wynająłem firmę motocontroler do sprawdzenia samochodu przed zakupem, i muszę przyznać, że szybkość działania i rzetelność wykonanej usługi jest na bardzo wysokim poziomie. Uchronili mnie przed wywaleniem pieniędzy w błoto, sprzedający strasznie oszukują w ogłoszeniach, auto miało być jak nowe a okazało się, że ma bardzo bogata historię wypadkową.

Marcin
23.06.2019

Polecam. Auto sprawdzone profesjonalnie i bardzo szybko, dzięki temu nie wpakowałem się w poważne naprawy. Dzięki temu szukamy dalej. Polecam !!!

Kamil
23.06.2019

Kilka tygodni temu kupowałem zaledwie roczny i dość drogi samochód marki Audi. Jako, że sam nie jestem specjalistą, postanowiłem zaufać firmie Motocontroler. Był to strzał w dziesiątkę, dostałem raport i dodatki, które zamówiłem. Wszystko poniżej 48h i dzięki temu dowiedziałem się, że samochód miał lakierowane drzwi i błotnik. Cena raportu zwróciła mi się kilkukrotnie przez negocjacje ceny na jego podstawie. Co ciekawe komis pokazał mi raport z firmy Dekra, w którym rzeczoznawca nic na temat lakierowania elementów nie wykrył. Także firma motocontroler jak widać jest bardziej dokładna. Bardzo POLECAM i na pewno jeszcze skorzystam.

Piotr
17.06.2019

 

Dokładnie sprawdzone auto, MotoControler sprawdził w satysfakcjonujący mnie sposób wybrane auto. Szybko i rzetelnie. Z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że następne auto też zostanie sprawdzone przez tą firmę.

Irek
17.06.2019

Profesjonalne podejście, szybka realizacja, i fachowa ocena auta. Pozdrawiam i polecam

Krystian
17.06.2019

Raport sporządzony profesjonalnie i czytelnie dla kupującego. Z czystym sumieniem POLECAM MotoControler. Dziękuję i do następnego… Pozdrawiam

Radosław
16.06.2019

Bardzo dobra usługa, dzięki niej nie musiałem tracić czasu i jechać 300KM oraz nie wdepnąłem na minę. Dzięki.

Piotr
14.06.2019

Szybka i profesjonalna usługa. Opis bardzo wyczerpujący uratował mnie od kupna czegoś czego szybko bym żałował. Polecam gorąco.

Adam
11.06.2019

Bardzo rzeczowy, merytoryczny raport. Pomógł mi w podjęciu decyzji o zakupie. Transakcja i kontakt przebiegły bez problemu.

Michał
11.06.2019

Raport został zrobiony bardzo szczegółowo przez co mogłem stwierdzić że zakup wybranego modelu byłby dużym błędem. Pewnie jeszcze raz skorzystam z tej usługi żeby mieć pewność że auto jest w takim stanie jak podał sprzedający. Bez raportu pewnie mój portfel by ucierpiał dziesięciokrotnie bardziej.

Andrzej
10.06.2019

Polecam każdemu. Pojazd sprawdzony i jednak niezakupiony. Zaoszczędziłem przede wszystkim cenny czas. Już po samych zdjęciach eksperta z Motocontrolera można stwierdzić jak bardzo różnią się one od zdjęć robionych przez sprzedającego. Świetna, profesjonalna robota! Na pewno skorzystam ponownie.

Robert
10.06.2019

Bardzo rzetelny raport. Ujawnił kilka usterek których naprawa mogła okazać się kosztowna.
Polecam!

Marcin
08.06.2019

Nieoceniona usługa. Koszt sprawdzenia auta, to kropla w morzu w porównaniu z tym, ile pieniędzy można utopić w „kombinowanym” aucie. Czekam na rabat bo trzeba sprawdzić kolejne 😉

Przemek
06.06.2019

Świetna robota! Uchroniliście mnie przed wyrzucenie sporych pieniędzy w błoto. Dzięki!

Rafał
06.06.2019

Drugie podejście do tematu i niestety z takim samym efektem. Motocontroler spisał się na medal, natomiast sprzedający znowu zataił kilka rzeczy. Umył silnik ukrywając najprawdopodobniej jakieś wycieki w jednostce napędowej. Przykre. Przede mną dalsze poszukiwania.

Tomek
04.06.2019

Gorąco polecam usługi Motocontroler.com, sprawdziłem auto które z wyglądu po zdjęciach wyglądało jak ideał, niestety po przeprowadzeniu testu „Maxi” już tak kolorowo nie było, belki w zawieszeniu oraz nadkola skorodowane, obydwa boki lakierowane ponownie (wyniki w niektórych miejscach na poziomie 800-1100 mikrometrów), wycieki oleju z silnika, ponadto sprawdzenie komputerem wykazało szereg błędów których normalnie nie miałbym jak sprawdzić. Dzięki usłudze oszczędziłem nie tylko pieniądze za dojazd oraz niezbędny czas (co przy 400 km byłoby naprawdę uporczywe), ale również nerwy z nie trafionego zakupu. Polecam.

Marcin
02.06.2019

Jestem bardzo zadowolony z usługi MotoControler. Czas realizacji wyniósł kilka dni, samochód został dokładnie sprawdzony. Zostały znalezione mankamenty, których w życiu sam bym nie znalazł i o których nie wiedział także sprzedający. Gorąco polecam

Paweł
02.06.2019

Raport rzeczowy i zdecydowanie przydał się. Samochód wyglądał obiecująco i spodziewałem się, że będzie w bardzo dobrej kondycji, a tu niespodzianka. Nie żałuję wydanych pieniędzy na raport.

Sebastian
01.06.2019

Zdecydowanie polecam!!!
Raport bardzo szczegółowy, wszystko bardzo profesjonalnie. Eksperci znają się na rzeczy. MotoControler pomógł mi w uniknięciu dużego błędu. Na pewno jeszcze będę korzystać z usług oferowanych przez firmę.

Jagoda
31.05.2019

Zdecydowanie polecam, super sprawna obsługa, rzeczowe i bardzo pomocne raporty, skorzystam jeszcze w przyszłości z Waszych usług, teraz cieszę się zakupionym BMW dzięki Waszej pomocy.

Piotr
31.05.2019

Z jednej strony można żałować tych kilku stówek. Z drugiej jednak, raport wykazał, że gdybym zdecydował się kupić wybrane auto, najprawdopodobniej musiałbym w nie włożyć jeszcze grube tysiące. Dobrze, że istnieją takie firmy, dzięki którym nie wpakujemy się na minę. Polecam.

Paweł
31.05.2019

Po otrzymaniu raportu stwierdzam, że nie żałuję ani jednej złotówki wydanej na Wasz raport. Okazuje się, że nie można wierzyć sprzedającym. Gdyby nie raport kupiłbym samochód z ukrytymi wadami. Jeżeli chodzi o samą usługę to pełna profeska. Dziękuję i już szukam następnego auta do sprawdzenia.

Tomek
29.05.2019

Bardzo profesjonalna opinia, jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Dziękuję

Anna
26.05.2019

Auto okazało się warte zakupu. Dzięki opinii eksperta wiedziałem, że jazda kilkaset kilometrów po auto nie będzie na darmo. Na miejscu wszystko było jak w raporcie. Telefon od eksperta po oględzinach powinien być w standardzie. Przy dobrym egzemplarzu liczy się czas. Ogólnie polecam i w przyszłości skorzystam ponownie.

Piotr
25.05.2019

Jestem bardzo zadowolony z pracy eksperta. Rzetelny, fachowy i co dla mnie osobiście najważniejsze to Szczery raport. Polecę firmę innym. Dzięki.

Łukasz
24.05.2019

Kontrola szybka i rzetelna, raport szczegółowy. Dzięki firmie Motocontroler uniknąłem zakupu powypadkowego auta.

Wojciech
24.05.2019

Zamówiłem drugi raport, ponownie był bardzo szczegółowy. Usługa została zrealizowana bardzo szybko. I tym razem się udało zakupić pojazd, który spełniał moje oczekiwania. Dzięki uwagom zawartym w raporcie udało się wynegocjować korzystne warunki kupna samochodu. Pozostaje mi tylko podziękować, a wszystkim innym polecić usługi Motocontroler-a.

Iwo
22.05.2019

Samochód który chciałem kupić został dokładnie sprawdzony a raport spełniał moje oczekiwania i rozwiał wątpliwości. Tym razem do zakupu nie doszło ale na pewno skorzystam ponownie z usług MotoControlera.

Błażej
22.05.2019

Bardzo profesjonalną firma. Oględziny aut są rzetelne kompleksowe i obszerne. Uważam, że usługa jest warta pieniędzy które za nią zapłaciłem. Gorąco polecam.

Jan
22.05.2019

Profesjonalne podejście do tematu, szybko i sprawnie.

Łukasz
21.05.2019

Samochód, który chcieliśmy kupić został bardzo dokładnie sprawdzony. Niestety nie kupiliśmy tego auta, ale na pewno skorzystamy jeszcze z usług MotoControler

Monika
21.05.2019

Jestem bardzo zadowolony. Firma sprawdziła dla mnie już drugie auto które okazało się trafioną decyzją. Gorąco polecam, pełen profesjonalizm i zaufanie.

Piotr
18.05.2019

Jestem bardzo wdzięczny za dokładny raport mimo najtańszego pakietu!  Auto które zleciłem sprawdzić stoi ok. 600 km ode mnie, dzięki Wam zaoszczędziłem czas, pieniądze i nerwy. Jednak osoba sprawdzająca auto która nie jest zainteresowana kupnem jest w stanie obiektywnie spojrzeć na auto. Do transakcji nie dojdzie, a ja na pewno wrócę do Waszego serwisu.

Kacper
17.05.2019

Bardzo profesjonalna i szybka obsługa. Cenne uwagi, oszczędność czasu i pieniędzy.  Gorąco POLECAM.

Piotr
17.05.2019

Serdecznie dziękuję za bardzo szybką i profesjonalną obsługę. Pracownik centrum obsługi klienta bardzo rzetelnie pomógł mi w podjęciu decyzji w zakresie wyboru zakresu usługi. Zostałem poinformowany o sposobie realizacji zlecenia, czasu w jakim zostanie wykonane jak również wiarygodności jego wykonania. Raport okazał się bardzo rzetelny i pomógł mi w podjęciu decyzji dotyczącej kupna samochodu. Z pełną odpowiedzialności mogę polecić firmę MotoControler jako profesjonalnego partnera niezbędnego przy zakupie pojazdu.

 

Irek
16.05.2019

Usługę oceniam na wykonaną szybko i profesjonalnie. Uchroniła mnie przed zakupem powypadkowego auta. Dobry kontakt telefoniczny, polecam.

Tomasz
15.05.2019

Raport sporządzony bardzo szczegółowo, byłem mocno zaskoczony ilością skontrolowanych rzeczy w pojeździe. Dużo szczegółowych zdjęć, na których widać o wiele więcej niż na zdjęciach z ogłoszenia.  Dzięki ekspertowi udało mi się uniknąć kupna pojazdu po solidnej kolizji i zaoszczędziłem sporo czasu na dojazd do sprzedawcy, który do samego końca ukrywał faktyczny stan samochodu.

 

Kuba
15.05.2019

Fachowy raport przygotowany przez znających się w temacie ludzi, sam nie byłbym w stanie tego wszystkiego ogarnąć. Mimo, że ostatecznie samochód nie został zakupiony z powodu wykrycia usterek o których nie informował sprzedający w ogłoszeniu, jestem zadowolony ponieważ nie użeram się z bitym trupem. Polecam!!

 

Kamil
14.05.2019

Polecam jak najbardziej, dzięki motocontroler nie kupiłam auta które było niby igła. Bardzo wyczerpujący raport, po otrzymaniu go nie ma się wątpliwości czy zakupić samochód.

 

Ewelina
13.05.2019

Jestem bardzo zadowolony z kontroli przeprowadzonej przez motocontroler. Dała mi jasny obraz  samochodu którym byłem zainteresowany. Dzięki temu raportowi zaoszczędziłem czas i pieniądze. Niestety taka prawda.

 

Piotr
13.05.2019

Polecam tą firmę, zaoszczędziła mi mnóstwo kosztów i problemów.

 

Dariusz
09.05.2019

Firma na medal. Rzetelna kontrola auta , bardzo szczegółowy raport i fachowość uchroniła mnie przed zakupem auta z mnóstwem defektów i awarii, wykryto nawet to iż auto brało udział w kolizji. Bardzo Państwu dziękuję . Gdy znajdę nastepne auto na 100% skorzystam z Państwa usług. Pozdrawiam

 

Sławek
09.05.2019

 

Samochód sprawdzony dokładnie, wyszło wiele wad o których nie było wspomniane w opisie przez sprzedającego. Dziękuję za wyczerpujący raport o stanie pojazdu.

Piotr
08.05.2019

Po raz kolejny korzystałem z Waszych usług i kolejny raz jestem zadowolony. Zadowolony, że nie kupiłem złomu. Dziękuję za super oględziny, sam nie znalazłbym tych wad.

 

Robert
07.05.2019

Profesjonalnie i błyskawicznie sporzadzony raport. Dzięki opinii MotoControlera udało mi się uniknąć zakupu auta powypadkowego. Polecam.

Jan
01.05.2019

Niedawno zamówiłem „test maxi”, usługa została wykonana bardzo szybko, kontakt bezproblemowy. Otrzymany raport był bardzo szczegółowy, dzięki informacjom zawartym w nim, nie zmarnowałem czasu i pieniędzy. Okazało się, że sprawdzany pojazd był w stanie, którego nie mogłem zaakceptować. W dodatku również Panowie eksperci odradzili mi jego zakup za co bardzo dziękuję. Mogę śmiało polecić usługi MotoControler-a.

Iwo
30.04.2019

Dzięki usłudze motocontroler zaoszczedzilem czas na podróży Lublin Szczecin, czas który spędził bym w fotelu w samochodzie spędzę z rodziną przy grillu a z dokładnym raportem uniknąłem wielkiego rozczarowania Wielkie dzieki

Tomek
29.04.2019

Dziękuje za raport, jestem bardzo zadowolony z Państwa usługi.

Michał
27.04.2019

Raport szczegółowy i wykonany bardzo szybko. Uratował mnie przed zakupem auta z wieloma usterkami mechanicznymi i pozwolił na uniknięcie dodatkowych kosztów. Zwieńczony pokaźną galerią zdjęć przedstawiającą wszystkie wspomniane w raporcie wady. Jestem bardzo zadowolony z usługi i przy planowaniu kolejnego zakupu na pewno skorzystam z MotoControlera.

Robert
26.04.2019

Raport bardzo profesjonalny bardzo dużo wyjaśnia jestem zadowolony.Minusem jest tylko to długo trzeba było na niego czekać 4 dni a nie jak w reklamie 48 godzin .Przyjemnie by było kontaktować się z klientem informacyjnie czy coś działacie czy nie .pozdrawiam

Przemek
25.04.2019

Bardzo szybko i sprawnie wykonana usługa. Już sama rozmowa z ekspertem po wykonaniu oględzin samochodu pozwoliła mi podjąć właściwą decyzję. Raport (obszerny, dokładny) wykazał dodatkowe wady (usterki) samochodu. Dzięki niemu zaoszczędziłam 7 godzinnej wycieczki i powrotu z niczym. Przy najbliższej okazji również skorzystam z waszych usług.

Kinga
25.04.2019

Pełen profesjonalizm. Jestem pod wrażeniem, dziękuję za pomoc!!

Artur
24.04.2019

Szybka i fachowa usługa. Dokładny raport i miły kontakt. Dzięki MotoControler kupiłam jeden z moich wymarzonych samochodów, a wszystko co stwierdził ekspert, zostało później potwierdzone też przez mój autoryzowany serwis. Polecam

Karolina
24.04.2019

Dziekuje za szybka opinie o sprawdzonym samochodzie.

Po rozmowie z expertem znowu ukryte wady o ktorych rzekomo wlasciciel nie wiedzial .

Ale do trzech razy sztuka i mysle ze z finalem .Polecam firme MotoControler  maja naprawde profesjonalnych rzeczoznawcow. Pozdrawiam

Krzysztof
23.04.2019

Świetni fachowcy, raport dotarł na czas zgodnie z planem, bardzo szczegółowy. Jestem szczęśliwy, że poleciłem Im wykonanie tej usługi. Tak bardzo zachwalany samochód przez sprzedawcę okazał się być pułapką. Nie warto się nakręcać na upatrzony model i zachować zimną krew. Kilkaset złotych uchroniło mnie przed wydaniem kilku tysięcy złotych. Naprawdę jestem wdzięczny tym ludziom. Polecam i to nie ostatnie zlecenie ode mnie! 🙂

Adam
23.04.2019

Myślę, że w czasach zalewu naszego rynku setkami samochodów, z których 99% procent to igły, po których Niemcy płaczą miesiącami usługa weryfikująca opisy, z którymi spotykamy się w ogłoszeniach jest niezbędna. Poszukiwany przeze mnie samochód rodzinny o opisie jak powyżej okazał się mieć dość znaczne braki w historii. Auto rocznik 2011 posiadało historię do roku 2015 by nagle zniknąć na 3 lata i pojawić się jako bezwypadkowe w 2018 z wymienionymi dwiema szybami, znacznymi różnicami w grubości lakieru, śladami świadczącymi o wymianie kilku elementow karoserii i przynajmniej o sporej kolizji.

Dzięki naprawdę bardzo dokładnemu raportowi uniknąłem przede wszystkim podróży przez całą Polskę (po upatrzony egzemplarz musiałbym jechać 600km) oraz zakupu auta o wątpliwej historii i stanie technicznym. Zakup w postaci testu maxi ciężko mi traktować w kategorii wydatku, to raczej oszczędność kilkudziesięciu tysięcy zł, a może nawet sporej ilości siwych włosów.

Michał
23.04.2019

Usługa nie jest tania ale jak najbardziej warto – jeśli ma się do sprzedającego dużo kilometrów. W moim przypadku stan techniczny okazał się zgodny z tym co pisał sprzedający ale stan poszycia okazał się słabszy niż wynikało to ze zdjęć. Dlatego sprawdzający stwierdził, że samochód jest wart uwagi ale też sticte nie polecił zakupu. Uczciwe podejście do sprawy. Mogę więc szczerze polecić usługę.

Marcin
19.04.2019

Opinia bardzo pomocna, dzięki ekspertowi uniknąłem kilkusetkilometrowej „wycieczki” i zobaczenia samochodu w opłakanym stanie, mimo zapewnien sprzedającego, że wszystko jest w porzadku.

Błażej
19.04.2019

Super. Gorąco polecam usługi tej firmy. Samochód niestety okazał się nie do końca taki jak przedstawiał sprzedający.  Usługa pozwala zaoszczędzić bardzo dużo czasu i pieniędzy. Pełny profesjonalizm. POLECAM!!!

Dariusz
17.04.2019

Dzięki Motocontroler zaoszczędziłem dużo pieniędzy. Samochód okazał się w gorszej kondycji niż był na zdjęciu. Nie kupiłem. Dziękuję, na pewno wrócę.

Krzysztof
17.04.2019

Raport zrobiony szczegółowo – sprawdzone wszystko na co pozwolił sprzedający. Dzięki fachowej opinii dostałem informacje, których samemu bym nie uzyskał. Co najważniejsze uniknąłem zakupu niepewnego pojazdu i bardzo prawdopodobnych dodatkowych kosztów związanych z jego naprawą.

Wiesław
16.04.2019

Chciałem bardzo podziękować za raport, który przyczynił się do zakupu przeze mnie samochodu.

Dodatkowo w załączniku wrzucam zdjęcie.

Przemysław
16.04.2019

Polecam sprawdzenie auta. Samochód który w opisie był „perfekcyjny” okazał się bity. Firma godna polecenia.

Paweł
15.04.2019

Bardzo szybko i rzetelnie sprawdzone auto. Udało się dzięki temu uniknąć przykrej niespodzianki. Na drugi dzień po zamówieniu usługi auto było sprawdzone. Po badaniu telefon od bardzo kompetentnego sprawdzającego, a na drugi dzień rano raport. Mogę polecić.

Marek
15.04.2019

Czas realizacji zgodny z deklaracją i umową. Zakres potwierdził wcześniej zdobytą wiedzę. Ogólnie przydatna usługa – zwłaszcza porównując alternatywną konieczność poświęcenia czasu, kosztów i energii na samodzielne organizowanie podróży i oględzin na drugim końcu kraju.

Ewa i Krzysztof
13.04.2019

Dziekuje bardzo za raport . Raport bardzo szczegolowy  i profesjonalny . Samochodu tego nie kupie szukam nastepnego .

Mysle ze za pare dni znowu cos sprawdzimy. A wszystkim ktorym zalezy na dobrym samochodzie polecam firme Motocontroler .Zrobia za was dobra robote .Pozdrawiam

Krzysztof
11.04.2019

Firma nalezycie sprawdza auta. Pozdrawiam

Radomir
07.04.2019

Firma solidnie sprawdziła auto, sprzedający trochę kluczy ale opinia rzeczoznawcy kluczowa, dziękuję

Paweł
05.04.2019

Raport przygotowany profesjonalnie i szybko. Zawiera szereg fachowych informacji  ważnych dla kupującego.

Polecam tę firmę wszystkim, którzy chcą kupić używane auto.

Pozdrawiam.

Halina
04.04.2019

szybko rzeczowo i na temat

szczerze polecam

Błażej
02.04.2019

Jestem zadowolony. Szybka i skuteczna realizacja oraz raport z oględzin. Samochód też okazał się OK i dokonałem równie szybkiego zakupu.

Jarek
31.03.2019

Raport zrobiony szybko, profesjonalnie. Dziękuję i polecam.

Felix
31.03.2019

Drugi raz zamówiliśmy raport COMPLEX i 2 raz udało się nam nie kupić felarnego samochodu.

Raporty są bardzo dokładne, nigdy sami byśmy tak nie sprawdzili samochodu Esperci są bardzo sympatyczni , raport dokonywany jest bardzo szybko.

Zamawiamy 3 raz raport COMPLEX .

POLECAMY BARDZO!

Krystian
31.03.2019

Bardzo dziękuję za rzetelną i szybką opinię. Zdecydowanie polecam.

Magda
28.03.2019

Bardzo pomocny raport. Uratowaliście mnie przed kupnem auta, które prawdopodobnie przyjechało do Polski jako powypadkowy wrak, zostało zrobione i wystawione do sprzedaży jako bezwypadkowe, zacytuję sprzedającego „żony auto,  jeździła niewiele, a teraz ma służbowy to ten stoi nieużywany”. No nieużywany stoi, bo kto by chciał kupić takie auto…

Dla ludzi, którzy na samochodach się nie znają (czyli między innymi dla mnie) raport bardzo pomocny i zdecydowanie bardzo dobrze wydane pieniądze (ratujące przed utratą oszczędności wielu lat pracy).

 

bardzo pomocny raport z bazy ubezpieczycieli, gdzie wyszło, że auto miało dwa zdarzenia, w tym jedno chyba z Tirem 😉

 

Polecam wszystkim, którzy mają daleko do sprzedającego i nie znają się na tych wszystkich technicznych sprawach.

 

Dzięki za pomoc MotoControler!!! Z pewnością skorzystam jeszcze raz z Waszych usług.

Przemysław
28.03.2019

Gorąco polecam usługę motocontrolera. Gdyby nie rzetelne sprawdzenie auta przez specjalistę już kupiłbym auto „oczami”. Okazało się że sprzedawca sprytnie poukrywał wady pojazdu na zdjęciach. Dodatkowo rozmowa ze specjalistą zaraz po oględzinach auta była dla mnie bardzo rzeczowa.

Michał
28.03.2019

Super sprawa takie sprawdzenie sam pewnie bym nie wykrył tyle wad auta przed kupnem

Tomasz
28.03.2019

Bardzo profesjonalnie i przede wszystkim szybko przeprowadzona  analiza! Zamówienie w czwartek wieczorem, sobota wizyta u dealera, w niedzielę mieliśmy już raport na 8 stron. Jestem bardzo zadowolona i dzięki temu zdecydowałam się na auto. Na wszystkie pytania dostałam szybka odpowiedź.

 

Solidna firma, polecam i dziękuje.

Justyna
27.03.2019

Rewelacja! Panowie z Motocontorlera to rzeczywiście wysokiej klasy fachowcy, jestem pod wrażeniem profesjonalnie wykonanego badania technicznego stanu pojazdu i bez wahania polecę usługi Waszej firmy wszystkim moim znajomym.

Dziękuję za perfekcyjnie zrealizowany proces przeglądu pojazdu.

Pozdrawiam

Tomasz
26.03.2019

Chciałabym bardzo podziękować za zrobienie raportu był bardzo rzetelny wiedzieliśmy czy warto jechać 400 km po samochód i na co zwrócić uwagę jak bedziemy na miejscu. Raport był gotowy w niecałe 48 godzin. Dzieki eksportowi nic nam nie umknęło i mogliśmy troche negocjować cene, znając życie jak byśmy sami pojechali na połowę rzeczy byśmy nie zwrócili uwagi. Polecam wszystkim którzy sie jeszcze zastanawiaja! Ja dzieki Wam kupilam swoj wymarzony samochód !

Z całego serca polecam
25.03.2019

Dziękuje za szczegółowy raport. Dzięki niemu nie kupiłem złomu i nie wydałem pieniędzy na podróż na drugi kraniec Polski.

Mariusz
23.03.2019

super

Krzysztof
22.03.2019

Raport szczegółowy dający wgląd w stan całego samochodu.Szczegółowy raport  dostałem już po 48h. Dzieki wam uniknąłem zakupu samochodu powypadkowego od nieuczciwego sprzedawcy. Napewno skorzystam z usług jeszcze raz.

Rafał
22.03.2019

Jestem bardzo zadowolony z oględzin. Dzięki Wam nie kupiłem samochodu, który okazał się szrotem a prezentował się całkiem ładnie. Raport bardzo szczegółowy i fachowy. Wielkie dzięki.

Robert
22.03.2019

Jestem szczerze zaskoczona jakością raportu – na prawdę Panowie duże brawa za staranność, skrupulatność i niesamowitą wiedzę i doświadczenie 🙂

Karolina
21.03.2019

Witam bardzo dziękuję za szybki i fachowy raport.

Anna
19.03.2019

Usługa profesjonalna i bardzo pomocna przy wyborze auta. W szczególności, gdy pojazd znajduje się w dużej odległości od kupującego. Na pewno skorzystam w przyszłości poszukując nowego auta.

Grzegorz
15.03.2019

Bardzo fachowo przeprowadzona kontrola. Ekspert wypunktował wszystkie wady oglądanego auta i wyraził swoją opinię bardzo rzeczowo. Była to pierwsza kontrola którą zleciłem i na pewno będę korzystał z usług tej firmy. Pełen profesjonalizm. Szybki czas działania. Polecam w 100%

Arek
14.03.2019

Raport treściwy. galeria zdjęc tez. mimo ze nie kupiłem samochodu -jestem bardzo zadowolony. i na pewno jeszcze będę korzystał z usług.

Krzysztof
13.03.2019

Szczegółowy, dobry raport który pozbawił mnie możliwości odzyskania 100 zł, za szczęśliwe zdjęcie – samochód bardzo niezgodny z opisem sprzedawcy, miał być piękny wychuchany z gwarancją a na samych zdjęciach widać, że nie jest.

 

Dziękuję, dzięki moto controler oszczędziłem dużo pieniędzy.

Dawid
11.03.2019

MotoControler uchronił mnie od zakupu niewłaściwego samochodu, który wymagał dużego wkładu finansowego.

Usługa na wysokim poziomie. Szybko sprawnie i fachowo.

Szczerze polecam firmę MotoControler.

Jeśli upatrzę jakiś samochód dla siebie ponownie skorzystam z ich usług,.

Franciszek
10.03.2019

Pomimo, że nie kupiłem opcji „express” raport szybko dotarł do mnie. Niestety stan samochodu nie pozwala mi na jego kupno. Ale to jest właśnie to chłodne oko specjalisty znalazło to czego sam bym nie wychwycił jako laik. Raport spełnił moje oczekiwania, kompletny, dużo zdjęć. NAPRAWDĘ POLECAM. Niestety ja muszę szukać samochodu dalej.

Robert
09.03.2019

Warto wydać te kilka stówek gdy ma się kupić samochód za kilkadziesiąt tysięcy… ja miałem za miar kupić właśnie takie auto i gdyby nie Motocontroler bym się nieźle przejechał. Polecam każdemu, za dużo oszustów na tym świecie jest.

Dariusz
09.03.2019

Drugie auto sprawdzone , dużo informacji o nim , lecz niesmak pozostał jakiś ponieważ nie było zbytnio informacji o przebiegu kilometrów auta . Auto nie kupione i tym razem . Osoba sprawdzająca wykonała swoją pracę należycie Firma MotoControler jest godna polecenia . Dziękuję.

Paweł
07.03.2019

Witam. Zamówiłem w firmie MotoControler usługę sprawdzenia samochodu przed zakupem. Wybrałem pakiet najdroższy, ponieważ chciałem mieć jak najwięcej informacji o samochodzie. Ukazują się jeszcze przy zamawianiu pewne dodatkowe opcje, ale ja z nich już nie korzystałem, jest to jednak jakaś możliwość rozszerzenia pakietu. Samochód został w/g mnie b. dobrze sprawdzony, a informacje i zdjęcia dostarczone mi potwierdziły stan obecny niezgodny z opisem sprzedającego. Samochód miał poprawki lakiernicze na 5 elementach po szkodzie, nierówne szczeliny na elementach karoserii, a elementy podwozia pokryte były rdzą, a to wszystko w 6 letnim fordzie B-Max. Tapicerka była poplamiona, a samochód brudny w środku. Nie pisałbym o tym, ale sprzedający takich zdjęć nie pokazał w ogłoszeniu. Reasumując – warto sprawdzić samochód przed zakupem, zwłaszcza gdy ma się do pokonania ponad 500 km do sprzedającego. W tym miejscu dodam, że cena dojazdu eksperta do sprzedającego jest zawarta w cenie pakietu. Nie wszystkie firmy tak kalkulują, a ja z doświadczenia wiem, że dojazd eksperta może kosztować u nich drugie tyle. Prawdopodobnie będę szukał dalej z MotoControlerem, ale już bliżej mojego miejsca zamieszkania. Pozdrawiam Marek.

Marek
07.03.2019

Witam, skorzystałem z tej usługi przed zakupem samochodu i szczerze przyznam, że choć na początku byłem trochę sceptyczny to zostałem bardzo mile zaskoczony. Auto zostało sprawdzone tak jak chciałem , raport ze sprawdzenia był bardzo obszerny a podejście do sprawy profesjonalne. Na kilku stronach raportu miałem wszystkie informacje na temat samochodu i ewentualnej jego historii wypadkowej oraz stanu technicznego. Każde wykonane sprawdzenie było podsumowane opinią końcową a cały raport ostateczną opinią polecającą lub nie zakup samochodu. W moim przypadku sprawdzenie pojazdu było pozytywne i zakończyło się jego kupnem.

Robert
06.03.2019

Jestem bardzo zadowolony z usługi, sprawdzenie samochodu odbyło się bardzo szybko.Polecam

Dominik
05.03.2019

Skorzystałem z usług MotoControler i nie żałuję, opłaciło się zapłacić te kilka stówek i mieć wiedzę jaki chciało kupić się samochód. Na pewno jeszcze będę korzystać z MotoControler.

Dariusz
04.03.2019

Raport dokładny, można powiedzieć że aż za dokładny 🙂 Wprawne oko eksperta wychwyci wszystkie niezgodności. Wprawdzie tragedii w aucie nie było, ale koszta na początek przewyższaly by mój budżet. No i uzasadnione podejrzenia co do „dopasowywania” przebiegu do klienta eh…  auto zostało u sprzedającego. A ja dalej szukam, ale już nie sam – kolejne auto napewno będzie też sprawdzone przez MotoControler.

Marek
03.03.2019

Dzięki raportowi eksperta oszczędziłem czas który zmarmowałbym aby samemu obejrzeć pojazd, ktory miał być perfekcyjny a w rzeczywistości posiadał wady o których sprzedający nie wspomniał. Teraz wiem że wydając pieniądze na raport w rzeczywistości zaoszczędziłem dużo wiecej.

Robert
03.03.2019

Raport rozwiał wszystkie moje wątpliwości, auto okazało się w gorszym stanie niż na zdjęciach w ogłoszeniu i zapewnień sprzedającego. Polecam Motocontroler, bardzo rzetelna firma.

Oskar
01.03.2019

Pełny profesjonalizm!polecam ?

Grzegorz
01.03.2019

Opinia wykonana fachowo i rzetelnie . Pomogła mi w podjęciu decyzji .Niestety negatywnej. Na pewno skorzystam ponownie .

Małgorzata
26.02.2019

Dzięki motocontroler uniknąłem kupna samochodu, w który trzeba by było włożyć jeszcze sporo pieniędzy w naprawy.

Przekonałem się na własnej skórze, że wszystkie wymuskane opisy sprzedawców są nic niewarte, bo samochód niby serwisowany w ASO, bezwypadkowy i nie wymagający wkładu finansowego, a wyszło odwrotnie.

Natomiast jeden sprzedawca unikał odbycia oględzin przez specjalistę, co było jasnym sygnałem, że coś jest nie tak z oferowanym autem.

 

Dziękuję za pomoc.

Szukam dalej i zamierzam ponownie skorzystać z usług 🙂

Seweryn
24.02.2019

Auto zostało sprawdzone tak jak chciałem , raport ze sprawdzenia jest bardzo obszerny , niestety nie kupię tego auta Kontakt był bardzo dobry , podejście do sprawy profesjonalne ( firma zrobiła na mnie duże wrażenie podejściem do tematu za co bardzo dziękuję ) Na pewno  jeszcze skorzystam z usług tej firmy , jak również polecę znajomym

Paweł
23.02.2019

Zamówiłem dwa raporty ale opłaciło się. Jeden samochód odpuściłem a drugi kupuje. Polecam bo oględziny „ze szwagrem mechanikiem” nie wyjdzie taniej ani rzetelniej. Polecam 🙂

Paweł
21.02.2019

Bardzo dobra firma i rzetelna polecam kontakt oraz podejście pełen profesjonalizm

Marcin
19.02.2019

Polecam bardzo, napiszę krótko ,nie chcesz się naciąć  na nieuczciwego sprzedawcę , zainwestuj w motocontroler napewno się opłaci  tak jak mi.

Grzegorz
18.02.2019

Wszystko w jak najlepszym porządku zaoszczędzone pieniądze za przejazd polecam

Piotr
15.02.2019

Zlecenie wykonane bardzo sumiennie i profesjonalnie. Jesteśmy bardzo zadowoleni z jakości raportu i oceny. Polecamy wszystkim MOTOCONTROLER!!!!!

Katarzyna
14.02.2019

Polecam ze względu  na profesjonalizm oraz rzetelność. Dodatkowym atutem jest komunikatywność na wysokim poziomie. Dzięki zespołowi Motocontroler było mi łatwiej podjąć decyzję o zakupie upatrzonego samochodu i na pewno w przyszłości chętnie skorzystam z ich pomocy.

Łukasz
12.02.2019

Wykupiona usługa przeprowadzona jak najbardziej profesjonalnie. Odbyta rozmowa z osobą zajmująca się moim zamówieniem, przebiegła przejrzyście i merytorycznie – widać ze gość zna się na rzeczy. Dzięki wam uchroniłem się przed strata gigantycznej ilości czasu (auto oddalone o 500 km) oraz być może i stratą pieniędzy bo jak się oczywiście okazało – handlarz ściemniał w co drugim zdaniu. Dzięki i polecam.

Dawid
05.02.2019

Wszystko szybko i sprawnie, polecam

Marcin
04.02.2019

Fachowa pomoc, szybko i sprawnie. Otrzymałem bardzo dużo informacji o stanie pojazdu. W przyszłości na pewno  skorzystam jeszcze z usług. Jedynie zamówię jeszcze rozmowę telefoniczną, bo tego mi teraz brakowało.

Sebastian
01.02.2019

Raport rzetelny. Wszystko ekspresowo. Ok Polecam

Asteria
30.01.2019

Szybka pomoc w podjęciu decyzji przez specjalistów. Polecam i jeszcze nie raz skorzystam.

Tomasz
30.01.2019

Szybko i sprawnie zaoszczędziłem dzień wyprawy i około 800km w kieszeni myślę że na pewno skorzystam ponownie pozdrawiam.

Władysław
29.01.2019

Dziękuję firmie że nie kupiłem samochodu i zaoszczędziłem mnóstwo czasu i pieniędzy.Bardzo polecam firmę ,ponieważ na naszym rynku jest pełno oszustów a dzięki ekspertom można się tego ustrzec.

Grzegorz
25.01.2019

Raport rzetelny. Wszystko ekspresowo. Ok Polecam

Asteria
25.01.2019

Polecam, rzetelnie przeprowadzona opinia

Marcin
23.01.2019

Witam, przeprowadzenie raportu w tej firmie odbyło się szybko, sprawnie i na wysokim poziomie. Dzięki zamówionemu raportowi nie kupiłem auta w gorszym stanie niż mój staruszek;) bardzo polecam, solidna robota

Marcin
22.01.2019

Po oględzinach auta odrazu dostałem telefon, moja Laguna okazała się bita z prawej strony, łącznie z naruszeniem systemów bezpieczeństwa.. brałem najdroższy pakiet, ale wiadomo, było warto. Jedno co mnie zdziwiło to że za telefon od experta trzeba zapłacić dodatkowo.. W najdroższym pakiecie? hmm.. ogólna ocena jest taka, że jestem zadowolony, dużo zdjęć, dużo opisów. Fachowo i szybko. Dzięki!

Piotr
21.01.2019

Dziękuję super sprawa dzięki ekspertom firmy ustrzeglem się od zakupu felernego auta bardzo dziękuję i polecam wszystkim

Remigiusz
21.01.2019

Polecam uslugi Motocontrolera. Dzieki nim nie wkopalem sie w auto ktore mialo byc bezwypadkowe a okazalo sie zupelnie inne. Na pewno skorzystam ponownie.

Bartek
21.01.2019

Dzięki ekspertom z motocontrolera NIE kupiłem kilku samochodów i bardzo się z tego cieszę bo zaoszczędziłem mnóstwo pieniędzy, nerwów i czasu. Kupiłem jeden ale warty swojej ceny i zgodny z moimi oczekiwaniami. Wszystkim polecam , zwłaszcza na naszym rynku pełnym oszustów.

Paweł
21.01.2019

Witam, polecam przeprowadzenie raportu w tej firmie, wszystko szybko, sprawnie i na wysokim poziomie. Polecam dokupić rozmowę, przydatna sprawa.

Mateusz
19.01.2019

Raport spoko . Polecam rozmowę na świeżo wszystko można się dowiedzieć

Robert
18.01.2019

Dziękuję ekspertom za oględziny auta. Dzieki waszej firmie czuje sie pewniej podczas kupowania auta. Jeszcze nie raz bede korzystał z Waszych usług. Polecam

Hubert
16.01.2019

Bardzo polecam!

Lucas
14.01.2019

Jak dobrze, że istnieją takie firmy!! Dzięki Wam nie wydałam 50 tys na tzw wraki, jakim okazały się w rzeczywistości samochody z ogłoszeń! Firma potraktowała mnie poważnie i sumiennie, co miało odzwierciedlenie w skrupulatnych raportach z oględzin niewypałów jakimi okazały się oba samochody. Bardzo dziękuję za wasz profesjonalizm!!!

BEATA
10.01.2019

rewelacja dzieki raportowi nie wydałem 35 tysiecy na auto ktore mialobyc bezwypadkowe a mialo powazne dwie szkody… Dziekuje!!

Radek
09.01.2019

Czytelny i rzetelny raport. Już wersja podstawowa wystarczy aby sporo dowiedzieć się o aucie, ale żałuję, że nie wybrałem pełnego sprawdzenia bo z pewnością bym na tym nie stracił. Polecam!

Szymon
03.01.2019

Expresowo Rzetelnie Polecam

Paweł
03.01.2019

Wykonałem 2 raporty w okresie okołoświątecznym i tu pierwszy duży plus wobec konkurencji: firma, działała normalnie, kontakt bardzo sprawny, co było dla mnie bardzo ważne z uwagi na potrzebę szybkiego zakupu samochodu dla porównania wcześniej korzystałem z [usunięte przez administratora], ale już do nich nie wracam). Raport wykonany porządnie, opisy wystarczające, zdjęć dużo i jak najbardziej ok. Z czystym sumieniem polecam 🙂

Andrzej
02.01.2019

Bardzo rzetelna firma.Szybko i profesjonalnie opracowany raport.POLECAM

Magdalena
29.12.2018

Sprawnie, rzetelnie i wygodnie. Czarno na białym wiedziałem co oglądam. Raporty pozwoliły mi na dokonanie świadomego wyboru auta.

Dominik
28.12.2018

Skorzystałem z testu MAXI, który został wykonany na najwyższym poziomie i profesjonalizmie. Kontakt z firmą równiez zasługuję na wzorową ocene! Na każdą odpowiedź nie musiałem czekać dłużej niż pare minut. Firma godna obdarowania zaufaniem czy to w kwesti finansowych jak i fachowego sprawdzenia podanego samopchodu. Jestem kolejnym bardzo zadowolonym klijentem Motocontrolerów, który dzięki nim został uratowany przed kupnem ,,wraku,,. Firmę jak najbardzie polecam każdemu, kto ma wątpliwości, która firmę wybrać!! Na pewno skorzystam poraz kolejny z Państwa oferty!!

Gabriel
19.12.2018

Zamówiłem największy pakiet. Jestem bardzo zadowolony z usługi. Przy aucie za 140 tys dowiedziałem się o naprawach lakierniczych o których nic nie było podane w ogłoszeniu a także o kilku zużytych elementach w aucie które na początek generowały koszty po ewentualnym zakupie. Zaoszczędzony czas i pieniądze a także dobrze wykonany raport.

Patryk
14.12.2018

Opinia. Raport i ekspert bez zarzutu. Dzięki niemu odkryłem trudne do zlokalizowanie przez laika niedociągnięcia auta. Dzięki temu miałem argument w ręku do negocjacji. Auto kupione w pełni świadomie. Polecam.

Marcin
07.12.2018

Usługa przeprowadzona bardzo profesjonalnie. Auto według sprzedającego miało mieć malowaną tylko maskę a auto fajnie zrobione ale po dużych naprawach blacharsko-lakierniczych. Dodatkowo specjalista znalazł dużo usterek na które sam bym nie zrwócił uwagi a w czasie okazały by się kosztowne. Bardzo polecam. Koszt poniesionej usługi pozwolił mi oszczędzić czas, pieniądze na przejazd i wydatki z autem nie adekwatnym do ceny i stanu.

Daniel
02.12.2018

Koniec końców kupiłem samochód którego oni nie kontrolowali ale wcześniej sprawdzili dwa oferowane i jeden był wątpliwy a drugi był klasycznie po tuningu licznika. Oszczędziłem czas i nerwy, jedno i drugie cenniejsze niż pieniądze.

Marcin
01.12.2018

Pierwszy i na pewno nie ostatni zlecony Test. Testowany był Mercedes c klasa z 2010 roku. Dzieki temu testowi nie musialem specjalnie jechac ponad 400 km aby stwierdzic ze stan auta nie jest adekwatny do ceny i ostatecznie nie kupic go :). Polecam firme motocontroler naprawde warto !!!:P

Adam
17.11.2018

Wszystko super. Specjalista zwrócił uwagę na wiele szczegółów. Świetne zdjęcia. Polecam

Tomasz
12.11.2018

Dzięki sprawdzeniu przez Waszego specjalistę nie wkopałem się na minę z walniętym autem.

Daniel
04.11.2018

Dzień dobry, bardzo dziękujemy za profesjonalne wykonanie zlecenia, jesteśmy zadowoleni i z miłą chęcią będziemy Was polecać.

Klient
01.11.2018

Jestem bardzo zadowolona, wszystko przebiegało wzorowo od pierwszego kontaktu aż do otrzymania raportu. Auto okazało się nie warte kupienia więc szukam dalej a jak znajde to znów zlece sprawdzenie. Polecam Motocontroler wszystkim

Marzena
27.10.2018

Sprawdzałam dwa autka niestety pierwszy sprzedawca to zwykły kłamca co wyszło w oględzinach eksperta który na wstępie powiedział „to nie jest auto dla pani” i wytłumaczył dlaczego. Dostała poradę jak mam szukać i kolejny samochód wypadł lepiej dlatego zdecydowałam się go kupić. Szczególne podziękowania dla Pana Kamila za cierpliwość :).

Majka
15.10.2018

Generalnie jestem bardzo zadowolony z usługi, zamiast jechać przez pół Polski i udawać, że się znam zapłaciłem równowartość tego co wydałbym na paliwo i dostałem pełny raport. W moim przypadku sprawa była dość prosta, ponieważ samochód okazał się być taki jak w opisie aukcji – nic poważnego mu nie dolegało. Miał sprawdzoną historię itd. Natomiast po kilkutygodniowym wyszły dokładnie 4 rzeczy, które nie zostały zauważone podczas oględzin: stukające jarzma hamulcowe tylne (bardzo mocno np. podczas jazdy po bruku), manipulacji przy drzwiach (były odkręcane, dodatkowo jakaś śruba wpadła do progu), uszkodzona pokrywa podłokietnika prawego (zepsuty zawias) oraz uszkodzony uchwyt otwierający podłogę w bagażniku.

Mirek
04.10.2018

Polecam w 100% Kontrola wykonana fachowo, profesjonalnie a opinia bardzo rzetelna. Okazało się, że „perełka” sprzedającego nie jest godna zakupu. Byliśmy prawie zdecydowani na kupno ale ze wzgledu na odległość zleciliśy kontrole firmie Motocontroler i nie żałujemy. Skorzystamy jeszcze na pewno z usług 🙂 Dziękujemy

Katarzyna
02.10.2018

autko kupione sprawuje sie doskonale vw phaeton kupiony w plocku ,,,,pozdrawiam i na pewno jeszcze skorzystam z uslug firmy,,,

Norbert
02.10.2018

Jeśli chodzi o raporty dotyczące samochodów to są one bardzo profesjonalne i rzetelne. Taką też ocenę wystawiłem państwu najwyższą).

Klient
29.09.2018

Najlepszą opinią na temat firmy MotoControler jest fakt, że od kilku dni jeżdżę nowym samochodem. Dzięki szczegółowemu sprawozdaniu z oględzin udało się auto kupić szybko i sprawnie. Nic co zastałem u sprzedawcy mnie nie zaskoczyło. Wiedziałem o drobnych mankamentach samochodu, ale też o wyposażeniu i funkcjonalności. Poleciłem już Państwa usługi znajomemu, który planuje zakup samochodu.

Krzysztof
28.09.2018

Dziękuję za sprawną i szczegółową inspekcję auta. Niestety raczej to nie kupię. Pozdrawiam bj

BJ
22.09.2018

Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług które firma oferuje. Przeprowadzone oględziny zostały zrobione jak dla Nas bardzo sprawnie i precyzyjnie a raport bardzo szczegółowy. Z rozmowy z ekspertem równiez również jesteśmy zadowoleni. Bez wątpienia bedziemy korzystać z kolejnych usług. Wszystko co potrzebne zostało sprawdzone a my dzięki temu dokładnie wiemy jakim samochodem mamy do czynienia oraz zaoszczędzony Nasz czas na podróże po Polsce.

Arkadiusz
21.09.2018

Bardzo dziekuje za szczegolowy raport…Pozdrawiam

Klient
15.09.2018

Profesjonalnie wykonana usługa,polecam i na pewno jeszcze skorzystam:)

Tomasz J.