!Rzeczoznawcy Motocontrolera zachowują najwyższe standardy higieny. Przyjmujemy zlecenia i realizujemy raporty zgodnie z harmonogramem.

+48 (12) 31 30 200

Opinie

W trosce o najwyższy poziom oferowanych usług prosimy o przekazywanie nam Państwa opinii.

Dodaj opinię

Zobacz też ponad 500 opinii wraz ze zdjęciami sprawdzanych samochodów, które wystawili nam klienci, i przekonaj się sam – dlaczego warto.
Wszystkie zdjęcia i uwagi ekspertów pochodzą z wykonanych przez nas raportów.

26.05.2020

Jak zwykle szybko i profesjonalnie. Znowu dzieki MC nie wydalam dobrych 20 tys na złom 😀

Aleksandra
26.05.2020

Dzięki raportowi zaoszczędziłem sobie zmarnowanego całego dnia, jazdy przez pół Polski i nerwów. Jak (prawie zawsze w takim wypadku) się okazało, kupujący w ogłoszeniu pokazał auto tylko z „dobrej” strony i nie zająknął się o szkodowej przeszłości auta oraz ilości napraw blacharskich. Wszystko wyszło dzięki dzięki inspektorowi MC – polecam. Osobiście skorzystam drugi raz w najbliższym czasie.

Tomek
25.05.2020

Polecam skorzystać z usług sprawdzenia pojazdu przed zakupem. Na pewno to ułatwi decyzje i nie da wpakować się w kolejne koszty.

Aleks
21.05.2020

Ze względu na obecną sytuację (pandemia), brak urlopu i fakt ,że ciekawe oferty interesujących mnie aut pojawiają się kilkaset kilometrów od mojego miejsca zamieszkania po raz pierwszy postanowiłem skorzystać z usługi sprawdzenia auta przed zakupem.Przyznam ,że jestem pod wrażeniem działania firmy MotoControler. Pełen profesjonalizm !!! Dzięki raportowi zaoszczędziłem nie tylko pieniądze (które musiałbym wydać na naprawy auta) ale również czas i dużo nerwów. Mimo faktu ,że raport ,,zwalił mnie nóg” ( auto w ogłoszeniu wydawało się idealne ) będę dalej próbował i tylko z pomocą firmy MotoControler. Pozdrawiam.

Mariusz
20.05.2020

Bardzo polecam, świetni Panowie, auto przetestowane szybko (test maxi wykonany w niecałą dobę), na pewno będę jeszcze korzystać i polecać w otoczeniu. Jeżeli ktoś nie jest pewny auta, które chce kupić, to naprawdę warto skorzystać z usług.

Karolina
19.05.2020

Godni polecenia fachowcy którzy znają się na robocie.polecam przed każdym zakupem auta skorzystać z ich usług1

Adam
16.05.2020

Zdecydowanie polecam usługi tej firmy. Działają szybko, sprawnie i profesjonalnie. Raport jest przejrzysty i konkretny. Jeszcze raz polecam.

Michał
14.05.2020

Dobrze zainwestowane pieniądze, nie straciłem czasu ani pieniędzy na dojazd do „stanu idealnego”- który okazał się mało idealny. Serdecznie polecam tym którzy szanują czas i pieniądz.

Jan
12.05.2020

Bardzo profesjonalnie wykonany raport. Kontakt bezproblemowy. Wszystko zostało wykonane sprawnie i na wysokim poziomie. Dostałem pełen raport wraz z dokumentacją fotograficzną i dokładnym opisem. Polecam

Przemysław
09.05.2020

Bardzo dziękuję za pomoc w zakupie auta. Szybki kontakt, profesjonalna obsługa, przystępna cena, merytoryczny raport.
Oby tak dalej. Raz jeszcze dziękuję i w przyszłości na pewno skorzystam raz jeszcze. P.S. Będę polecać firmę MOTOCONTROLER wszystkim, którzy będą potrzebowali sprawdzenia auta przed zakupem. Pozdrawiam.

Adam
06.05.2020

Dziekuje za bardzo szczegółowy raport. Gdyby nie on kupiłabym bubla za 36 tys który wcale nie był „bezwypadkowy”, a nawet był dwukrotnie. Najlepsze pieniądze wydane w moim życiu

Ola
01.05.2020

Szczegółowy raport. Polecam, dzięki temu nie kupiłem auta które by sprawiło mnóstwo problemów.

Kacper
01.05.2020
Polecam, bardzo obszerny i dokładny raport dzięki któremu nie nadziałem się na oszusta
Jarek
30.04.2020

Raport okazał się bardzo pomocny i całkiem obszerny. Gdyby sprzedawca był na tyle uprzejmy i nie zataił naprawy blacharskiej i próby naprawy skrzyni biegów, to zaoszczędziłbym 450zł. Gdybym jednak zdecydował się na to auto, wydałbym pewnie o wiele więcej. Rzeczoznawca sprawdził samochód dużo dokładniej niż sam byłbym to w stanie zrobić, mimo ukończenia technikum samochodowego.

Mateusz
Samochód powypadkowy. Jazda próbna wykazała nieprawidłową pracę skrzyni biegów. Sama skrzynia wygląda również jakby była przeprowadzana na niej naprawa. Diagnostyka komputerowa ujawniła błędy w układzie sterowania silnikiem.
30.04.2020

Witam bardzo polecam raport oględzinami auta na miejscu. Ja wybrałem taką opcję do samochodu z USA , który był uszkodzony z przodu. Jeśli chodzi o sam raport bardzo odpowiedzialne , rzeczowe podejście do sprawy. Dostałem sporo zdjęć z opisami , które były konkretne bez zbędnego bękotu. Panowie wskazują „WADY” samochodu za pomocą których można się targować przy zakupie. POLECAM po tym raporcie kupiłem ten samochód.

Karol
Przedmiotem oględzin był pojazd częściowo naprawiony po "przygodzie" jaka go spotkała przed sprowadzeniem do Polski.
30.04.2020

Bardzo dobra analiza, dużo szczegółów, ponad 100 zdjęć. Jestem bardzo zadowolony, polecam każdemu.

Bartek
30.04.2020

Raport rzetelny i fachowy, bardzo szybka realizacja. Informacje w nim zawarte były jasne i pomogły mi podjąć decyzję. Polecam wszystkim niezdecydowanym.

Krzysztof
Pojazd po rozległej naprawie blacharsko-lakierniczej bez dostępnej jakiejkolwiek dokumentacji ewentualnie potwierdzającej naprawę zgodną z technologią producenta.
28.04.2020

Ekspert sprawdził mi dopiero chyba 5 pojazd który mnie zainteresował gdyż wcześniejsi sprzedawcy nie życzyli sobie takiego sprawdzania Ponieważ coś ukrywali  Dzięki pomocy ekipy mc udało się znaleźć w miarę dobry egzemplarz o którym wiem dosłownie wszystko  warto zapłacić ekspertom za sprawdzenie i wiedzieć co się kupuje ! Szczerze polecam i na pewno skorzystam kolejny raz przy zakupie kolejnego auta! Pozdrawiam serdecznie!

Maciej
28.04.2020

Bardzo profesjonalnie przygotowany raport. Auto, które teoretycznie miałoby być w bardzo dobrym stanie okazało się przysłowiowym szrotem, do którego trzeba dołożyć sporo pieniędzy. Zachęcam innych do skorzystania z usług MotoControlera.

Arek
27.04.2020
Polecam usługę, która została wykonana szybko i fachowo.
Jakub
26.04.2020

Jestem pozytywnie zaskoczony profesjonalnym podejściem Pana Eksperta (specjalnie napisałem z dużych liter – szacunek). Raport bardzo szczegółowy – rozmowa po oględzinach na najwyższym poziomie, mnóstwo informacji, odpowiedź na każde pytanie, wysoka kultura osobista. Faktem jest, że w końcu udało mi się znaleźć auto, które spełniło moje oczekiwania a raport z ekspertyzy pomógł mi podjąć ostateczną decyzję. Polecam wszystkim MotoControler – zaoszczędzony czas a kwota za usługę jest przyzwoita. Pozdrawiam

Krystian
20.04.2020

Opinia bardzo szczegółowa. Pozwalająca na podjęcie decyzji, czy kontynuować rozmowę z sprzedającym czy lepiej ją natychmiast przerwać. Usługa szczególnie przydatna, gdy trzeba obejrzeć auto kilkaset kilometrów od miejsca zamieszkania. Polecam.

Krzysztof
20.04.2020

Bardzo profesjonalna usługa. Szybki i detaliczny raport. Polecam!

Thomas
20.04.2020

Bardzo rzetelny i przejrzysty raport dowiedziałem się o aucie bardzo dużo informacji, każdemu polecam!

Karol
20.04.2020

Bardzo polecam, firma podeszła bardzo profesjonalnie do zlecenia mimo małych problemów z mojej strony. Na pewno użyje poraz kolejny i polecę każdemu!

Jakub
17.04.2020

Najlepiej wydane pieniądze w ostatnim czasie. Korzystaliśmy z drugiej co do ceny oferty. Raport robi wrażenie. Może powtarzam opinie innych, ale tak jest. Skorzystaliśmy z opcji dodatkowej – wycena auta. Na wycenę, musimy poczekać trochę dłużej niż na sam raport, ale rozumiemy:) Generalnie nie ma problemu z dodzwonieniem się. Kulturalny rozmówca, kompetentny i rzeczowy. Nie otrzymałam jedynie odpowiedzi na email. Auto sprowadzone jako NOWE dla córki, którym miała jeździć od dawna okazało się powypadkowym autem z USA, w Polsce zarejestrowanym od półtora miesiąca, a zatroskany „tatuś” okazał się nieszczerym „tatusiem”. Dodam, że byliśmy zdecydowani na zakup auta, a raport miał być tylko dla uspokojenia naszego sumienia. Pozostaje mi polecić usługi. Cena jest akceptowalna.

Wioleta
13.04.2020

super raport mnóstwo pieniędzy zaoszczędzone Pozdrawiam

Michał
09.04.2020

Raport w pełni spełnił moje oczekiwania. Dostałem jasne i klarowne podsumowanie wad i zalet sprawdzanego samochodu. W moim przypadku, bez wychodzenia z domu i konieczności przejechania 400 km, przekonałem się że wybrany pojazd nie jest wart nawet połowy kwoty za którą jest wystawiony. Szczerze polecam.

Andrzej
08.04.2020

Raport szczegółowy, usługa wykonana szybko, dokładnie. Raport pomocny w podjęciu decyzji o kupnie samochodu, ekspert sprawdził rzeczy na które ja nie zwrociłabym uwagi. Firma godna polecenia.

Maria
02.04.2020

Bardzo konkretny raport oraz rzeczowa rozmowa ze specjalistą, który opisał wszelkie usterki w samochodzie i wyjasnił parę niuansów. Kompletnie nie znam sie na samochodach wiec być może właśnie MotoControler pomógł mi podjąć dobrą decyzję. Jestem bardzo zadowolony i polecam!

Łukasz
31.03.2020

WITAM JESTEM WDZIĘCZNY FIRMIE  MOTOCONTROLER ZA PROFESJONALNE PODEJŚCIE DO TEMATU. ZLECENIE WYKONANE SZYBKO I PROFESJONALNIE.  POLECAM I NA PEWNO BĘDĘ KORZYSTAĆ  Z ICH USŁUG PRZY KOLEJNYM ZAKUPIE

Adam
30.03.2020

Raport Eksperta dotyczący sprawdzenia samochodu,to profesjonalna opinia pomocna przy wyborze auta.POLECAM

Andrzej
Ekspert polecił zakup pod warunkiem, że kupujący akceptuje naprawy blacharsko-lakiernicze samochodu (w historii szkód pojazdu odnotowano pięć szkód). Należy mieć świadomość, że przy przyszłej odsprzedaży przyszły kupujący może kwestionować naprawy blacharsko-lakiernicze.
26.03.2020

Mogę tylko potwierdzić jak najlepsze opinie. Raport pełny zamówiony i szybo zrealizowany.

Oględziny pojazdu wykonane z dużą dokładnością i precyzją. W ten sposób  nie tracąc czasu i pieniędzy na dojazdy, można sobie wyrobić opinię na temat danego pojazdu oraz co najważniejsze ocenić czy warto takie samochód zakupić.

W przypadku kolejnych zakupów w przyszłości na pewno będę korzystał z usług Motocontroler

Artur
25.03.2020

Swieta i fachową robota. Warto wydać na nich 450 zł niż później płacić  u mechanika grube tysiące.

Łukasz
25.03.2020

Niska cena za sprawdzenie auta, dlatego polecam.

Tomek
25.03.2020

Jestem bardzo zadowolony z usługi. Śmiało mogę polecić !

Adam
24.03.2020

Usługa wykonana szybko i sprawnie. Uchroniła mnie przed zakupem kiepskiego auta, a rozmowa z ekspertem była bardzo pomocna. Polecam.

Wojciech
Historia Szkód sugeruje naprawę blacharsko lakierniczą. Nie ma potwierdzonego stanu licznika jakąkolwiek dokumentacją, a deklarowany przebieg jest bardzo niski. Ostateczna decyzja należy do kupującego, Ekspert jednak nie poleca zakupu tego egzemplarza. Rezultat: USZKODZENIE MECHANICZNE, USZKODZENIE PODWOZIA, USZKODZENIE NADWOZIA Miejsce uszkodzenia: Przód, Prawy przód, Lewy przód, Prawa strona Koszt całkowity: 28532.74 Koszt prac mechaniczno-blacharskich: 4640.00 Koszt lakierowania: 4429.74 Koszt części zamiennych: 19376.00
24.03.2020

Bardzo rzetelnie wykonany raport, dzięki któremu zaoszczędziłem czas oraz pieniądze. Samochód  nie okazał się wart zakupu oraz nie do końca zgadzał się z opisem sprzedającego. polecam

Piotr
Samochód z wieloma naprawami powypadkowymi. Warto zapoznać się zdjęciami samochodu przed malowaniem (ekspert widział 3 zdjęcia ale to nie potwierdziło dlaczego samochód był malowany cały z prawej i z lewej strony, sprzedający się tłumaczył ze lakiernik nie mógł dobrać lakieru). Pojazd ma wątpliwy przebieg co będzie stanowić problem. Umyta komora silnika utrudnia weryfikację wycieków. Należy tez wziąć pod uwagę, że to już 16-letni samochód z dużym silnikiem koszty eksploatacji mogą być wysokie.
22.03.2020

Jestem mega zadowolony.Rzetelna i bardzo dokładna opinia(159 zdj).Każde wgniecenie czy ryska była uwzględniona i zrobione zdj.Wykupiłem raport maxi+telefon po oględzinach i nie żałuję.Zaraz po oględzinach dostałem tel gdzie rozmowa trwała około pół godziny.Gorąco polecam i napewno kiedyś jeszcze skorzystam z usług Motocontrolera.Dziękuję i pozdrawiam.

Mariusz
20.03.2020

Pełen profesjonalizm, dobry kontakt, masa dokładnych zdjęć i obiektywna opinia.

Kupowanie auta jeszcze nigdy nie było tak proste.

Łukasz
18.03.2020

Jestem bardzo zadowolony z obszernej opinii która uchroniła mnie przed kosztami jakie bym poniósł jadąc obejrzeć to auto, a co gorsza jak bym je kupił. Profesjonalny raport eksperta, gorąco polecam.

Tomek
18.03.2020

Dobra i solidna robota, jestem bardzo zadowolony z przedstawionego raportu. Niestety okazało się, że wyszło wiele wad ukrytych o których sprzedający nie raczył wspomnieć. Dzięki motocontrolerowi zaoszczędziłem czas i co najważniejsze pieniądze 😊 Na pewno będę was polecał, dzięki motocontroler 🖐️

Rafał
18.03.2020

Świetny, bardzo szczegółowy raport, który jednoznacznie wykazał, że auto – piękne na zdjęciach i w opowiadaniu sprzedającego – nie zasługuje na jakiekolwiek zainteresowanie. Dziękuję za zaoszczędzenie mi dnia, który straciłbym na wycieczkę i osobiste oględziny tego „okazu” 🙂

Artur
17.03.2020

Gorąco polecam serwis!! Dzięki tej usłudze zaoszczędziłem bardzo dużo pieniędzy. Samochód, który miał być super okazją a sprzedający zachwalił go jako idealny okazał się złomem z ukrytymi wadami komputera! Zaoszczędziłem na drodze, paliwie, czasie i późniejszych naprawach i nerwach! POLECAM!

Dawid
16.03.2020

Bardzo dokładne , rzetelne podejście do klienta i wybranego pojazdu. Zaoszczędziłem czas a co najważniejsze pieniądze.Nie wybiorę tego auta ale zamówię kolejny raport. Dziękuję jeszcze raz jestem bardzo zadowolony. Pozdrawiam  całą ekipę Motocontroler.

Maciek
14.03.2020

Zamówiłem test MAXI i uważam, że były to świetnie wydane pieniądze.

Raport jest obszerny, zawiera mnóstwo informacji i fotografii.

Dodatkowo otrzymałem raport ze szkód pojazdu który w tym przypadku ukazał prawdziwą historię pojazdu.

Zamówiona ekspertyza uchroniła mnie przed zakupem niepewnego samochodu z przemilczaną przez właściciela historią.

JAKUB
14.03.2020

Szukałem Mazdy cx5, znalazłem na drugim końcu Polski „bezwypadkową” z polskiego salonu, VIN potwierdzał przebieg. Miała mieć tylko malowane drzwi po parkingowej stłuczce. Na szczęście zleciłem wizytę eksperta i okazało się, że był wymieniany prawie cały bok auta, a na wspomnianych drzwiach jest już korozja.

Znalazłem kolejną, też daleko i zleciłem drugą ekspertyzę. Tym razem wiedziałem, że samochód (z USA) był uszkodzony (sprzedający rzetelnie poinformował, a nawet przysłał zdjęcia auta przed naprawą). Po otrzymaniu raportu byłem trochę rozczarowany, że ekspert nie odniósł się do tych zdjęć (o ich istnieniu informowałem w zleceniu), ale i tak informacja o pomiarze lakieru wystarczyła do wyrobienia sobie opinii o jakości naprawy i szukam dalej. W sumie „straciłem” parę stów, ale zaoszczędziłem czasu i kosztów przejazdu i rozczarowania po zakupie (sam nie umiałbym dostrzec mankamentów tych aut), więc w sumie się opłaciło.

Teraz znalazłem auto bliżej, prawie obok ASO Mazdy, więc tam zlecę sprawdzenie, ale gdyby to był niewypał, pewnie wrócę do usług MotoControlera – na pewno nie kupię auta za kilkadziesiąt tysięcy bez opinii kogoś, kto się na tym zna.

Zenon
13.03.2020

Wow mega wartość, bardzo profesjonale podejście SPECJALISTY. Polecam!!!

Bartosz
13.03.2020

Jestem zadowolony z usługi. Rzeczoznawca po oględzinach omówił ze mną najważniejsze kwestie. To, co mogę zasugerować, aby poprawić jakość usług to: bieżąca informacja o statusie oględzin, zdjęcia w wyższej rozdzielczości i ostre (miałem kilka rozmazanych), wskazywanie/zaznaczanie na zdjęciach miejsc np. Wyciek z silnika i w samym raporcie stworzyć odnośniki/linki do konkretnych zdjęć o których mowa w raporcie (aktualnie trzeba scrollować na sam dół).

Marcin
12.03.2020

Profesjonalna obsługa zlecenia. Otrzymałem wystarczające informacje. Będę korzystał z waszych usług.

Andrzej
12.03.2020

Serdecznie polecam  usługa wykonana szybko rzetelnie. pozdrawiam

Łukasz
11.03.2020

Rzetelna i fachowa pomoc, raport jest warty swojej ceny i niezwykle pomocny przy wyborze auta i negocjacji ceny. Idealne rozwiązanie dla kogoś kto nie dysponuje odpowiednią ilością czasu do weryfikacji ofert.

Piotr
Samochód prawdopodobnie bezkolizyjny, jednak z dającą się we znaki rozległą korozją obejmującą elementy konstrukcyjne nadwozia. Z widocznymi wyciekami i szeregiem innych "mankamentów", które wymagają inwestycji "na start" aby doprowadzić ten egzemplarz do właściwego stanu użytkowego oraz wizualnego.
10.03.2020

Jestem pozytywnie zaskoczony raportem jaki otrzymałem i na pewno jeszcze nie raz skorzystam z tej usługi.

Kuba
Samochód po naprawach blacharsko-lakierniczych. W trakcie jazdy próbnej wykryto niewłaściwą pracę skrzyni biegów. Brak jakiejkolwiek dokumentacji serwisowej.
10.03.2020

Solidnie i rzetelnie.Jestem zadowolony z opinii Motocontrolera który zaoszczędził mi podróż na drugi koniec Polski. Na pewno skorzystam z pomocy w przyszłości.

Patryk
Samochód pomimo wieku wykazuje znaczne zużycie eksploatacyjne. Jego przebieg jest niepotwierdzony. Podczas oględzin wykryto szereg usterek i "niedomagań", których usunięcie może być nieuzasadnione ekonomicznie.
08.03.2020

Fachowa usługa godna polecenia. Dokładne oględziny samochodu zakończone czytelnym i obszernym raportem z dużą ilością zdjęć i pomocną poradą fachowca. Zaoszczędzony czas i paliwo.

Artur
06.03.2020

Zamówiłem firmę Motocontroler i jestem mega zadowolony bo sprzedawca okazał się oszustem i dzięki profesjonalnej ocenie fachowca wszystkie usterki wyszły polecam 100 %.

Rafał
Samochód po naprawach blacharsko-lakierniczych. Diagnostyka komputerowa wykazała nieprawidłowości w układzie automatycznej skrzyni biegów. W trakcie jazdy próbnej ujawniono niewłaściwą pracę układu hamulcowego.
06.03.2020

Dziękuję za fachową pomoc i profesjonalną opinię auta.Zastanawiałem się nad wyborem pakietu,w końcu wybrałem pakiet maxi…i to był dobry wybór. Duża ilość szczegółowych zdjęć i opis pomógł mi w podjęciu decyzji o zakupie auta. Pozdrawiam cała ekipę MOTOCONTROLER

Krzysiek
06.03.2020

Podoba mi się szczegółowość raportu — nie jestem specjalistą, ale wszystkie informacje w nim zawarte były jasne i pomogły mi podjąć decyzję.

Wojciech
Samochód z licznymi uszkodzeniami nadwozia, które wymagają interwencji lakierniczej. Dokumentacja serwisowa posiada tylko jeden wpis sprzed 9 lat. Samochód przygotowywany do sprzedaży wraz z umyciem zespołu napędowego.
05.03.2020

Naprawdę bardzo rzetelny raport MAXI, mnóstwo zdjęć i wystarczający opis. Ludzkie oko nie dostrzegłoby tego, co nam zostało pokazane. Już drugi raz skorzystaliśmy z usług i na pewno zaoszczędziliśmy czas i pieniądze.

Andrzej
Oględziny wykazały liczne usterki pojazdu oraz przeszłość blacharsko-lakierniczą każdego elementu nadwozia.
04.03.2020

Wszystko OK szybko i fachowo. Gorąco polecam i będę namawiać znajomych do korzystania z Waszych usług.

Andrzej
Samochód po naprawach blacharsko-lakierniczych. Wszystkie możliwe elementy odejmowalne nadwozia zostały wymienione na pochodzące z angielskiej wersji poliftingowej. Pojazd dość mocno "zmęczony" i w przeciętnym stanie wizualnym.
04.03.2020

Bardzo solidny raport, wiele zdjęć z newralgicznych punktów pojazdu, wraz ze zdjęciami ogólnymi. Cały opis podzespołów w miarę wyczerpujący i wskazuje usterki, bądź niedoskonałości auta. Raport daje mocne argumenty niezbędne do negocjacji ceny samochodu.

Marcin
04.03.2020

Jestem bardzo zadowolony z usługi. Zamówiłem sprawdzenie auta (kia sportage), które było 500 km od mojego domu, wszystko poszło bardzo sprawnie, raport był rzeczowy, a podczas rozmowy ze specjalistą dowiedziałem się wszystkiego czego chciałem. Samochód jest w bardzo dobrym stanie kupiłem go. Polecam każdemu skorzystanie z takiej usługi.

Marcin
03.03.2020

Oceniam bardzo pozytywnie czas realizacji oraz dokładność i przejrzystość raportu. Auto zakupione, oby sprawowało się dobrze jak najdłużej. Polecam

Michał
02.03.2020

Rzeczoznawca wykonał wspaniałą pracę. Raport przejrzysty i zrobiony profesjonalnie. Zakup zrealizowany, a cena była negocjowana. Jestem zadowolony i na pewno jeszcze kiedyś skorzystam z Waszych usług. Dziękuję bardzo.

Roman
29.02.2020

Dziękuję za pomoc i profesjonalną opinię. Dzięki MotoControler zaoszczędziłem dużo czasu oraz pieniędzy. Ustrzegłem się przed zakupem auta, które okazało się być w kiepskiej kondycji i wymagało dużych nakładów finansowych.
Polecam wszystkim firmę MotoControler.com za profesjonalną i bardzo szczegółową wycenę auta.

Tomasz
Samochód pokolizyjny/powypadkowy. Układ turbodoładowania z nieszczelnościami. Uszkodzone wskaźniki we wnętrzu pojazdu uniemożliwiają między innymi komfortowe korzystanie z klimatyzacji.
28.02.2020

Super raport dzięki niemu okazało się ze auto jest po naprawach blacharsko lakierniczych, a sprzedający pisze, że auto bezwypadkowe i bezkolizyjne, naprawdę polecam koszt niewielki i ile problemów zaoszczędzone.

Michał
28.02.2020

Wybrałem waszą firmę do sprawdzenia samochodu i nie zawiodłem się szczegółowy raport eksperta pozwolił mi zaoszczędzić czas i pieniądze auto okazało niewarte tej ceny. Jeśli znajdę następny, to znów skorzystam z waszych usług dziękuję bardzo polecę waszą firmę znajomym.

Zenon
Samochód po większej szkodzie naprawiony w sposób niezgodny ze sztuką blacharsko-lakierniczą. Po sprawdzeniu historii szkód pojazdu okazało się, że przebył on szkodę wycenioną na ponad 25 tysięcy euro. Brak dokumentacji serwisowej. Na zespole napędowym widoczne nieszczelności. Nieprawidłowa geometria układu jezdnego.
26.02.2020

Jestem miłe zaskoczony..pełen profesjonalizm..raport bardzo szczegółowy..dzięki raportowi zaoszczędziłem kilkadziesiąt tysięcy..pozdrawiam i gorąco polecam.

Mariusz
Samochód sprzedawany jako bezwypadkowy okazał się mieć za sobą wizytę w warsztacie blacharsko-lakierniczym, gdzie naprawiano przód, tył i cały lewy bok. Brak dokumentacji serwisowej w stosunkowo młodym samochodzie z polskiej sieci dealerskiej jest sporym minusem.
26.02.2020

Rzetelne podejście, szybki czas działania (raport dostałem już po ok. 36 h).
Dużo szczegółów, wiele ważnych informacji i co najważniejsze uruchomiło mnie to przed nieudanym zakupem !

Stefan
Samochód z przeszłością kolizyjną. Nadwozie posiada sporo "mankamentów", które obniżają jego walory estetyczne. Zespół napędowy z wyciekami.
26.02.2020

Szybki i dokładny raport, co najważniejsze pozwala spojrzeć trzeźwym okiem na „sprawny” samochód, przez co uniknąłem sporych kosztów i rozczarowania.

Grzegorz
Samochód po naprawach blacharsko-lakierniczych. Na nadwoziu widoczne są wady lakiernicze i niewłaściwe spasowanie elementów odejmowalnych. Silnik pomimo umycia nadal wykazuje wycieki płynów eksploatacyjnych.
25.02.2020

Bardzo dobry kontakt z właścicielem motocontrolera p. Badurą jeszcze przed inspekcją. Raport wyczerpujący i bardzo szybko przyszedł. Dziękuję. Uniknąłem zakupu przerdzewiałego auta.

Sebastian
Samochód po rozległych naprawach blacharsko-lakierniczych wykonanych w sposób mało profesjonalny. Brak jakiejkolwiek dokumentacji serwisowo-obsługowej.
25.02.2020

Raport bardzo szybki i solidny, nie kupiłem lecz nie straciłem czasu na podróż około 1100 km.
Skorzystam ponownie.

Waldemar
25.02.2020

Świetny raport zrealizowany w szybkim tempie. Każdy element został opisany bardzo szczegółowo co finalnie pomogło mi w realnej ocenie auta i podjęciu decyzji o zakupie. Serdecznie polecam.

Kamil
23.02.2020

Szybkość działania i sposób przedstawienia wyczerpujących danych jest naprawdę na plus. Mnóstwo zdjęć, zebrane obiektywne dane plus kilka niezobowiązujących komentarzy możliwych do napisania tylko przez fachowca po obserwacji auta. Na pewno skorzystam jeszcze raz.

Andrzej
23.02.2020

Raport MAXI wykonany szybko i należycie, dużo zdjęć oraz obszerny opis.
Dzięki usłudze poznałem aspekty w których mogłem udanie negocjować cenę samochodu.
Mimo natywnej opinii zakupiłem pojazd i jestem bardzo zadowolony z zakupu.
Polecam!

Jacek
19.02.2020

Bardzo solidny raport o stanie faktycznym auta, gdzie według sprzedającego należało naprawić tylko kilka elementów, a w raporcie wyszły prawdziwe mankamenty auta. Dziękuję za tak szybki raport i szczegółowy opis, który pozwolił mi nie utopić pieniędzy. Na pewno jeszcze kiedyś skorzystam z Państwa oferty. Dziękuję. Polecam i pozdrawiam.

Ewa
Samochód sprzedawany jako uszkodzony, jednak jak się okazało zakres uszkodzeń jest większy niż ten przedstawiony przez sprzedającego osobie zainteresowanej. Ponadto samochód przebył już w przeszłości naprawy blacharsko-lakiernicze.
17.02.2020

Witam wszystkich.

Myślałem że ryzykuję moje pieniądze kiedy postanowiłem zamówić pakiet maxi… Teraz wiem że zrobiłem bardzo dobry ruch, zamawiając tą usługę. Zdjęcia i opis auta zrobione przez experta z Motocontroler, pokrywały się ze stanem faktycznym. Auto zakupione a ja jestem bardzo zadowolony.

Przy zakupie kolejnego auta w przyszłości na 100% skorzystam ponownie z usług tej firmy.

Serdecznie polecam Motocontroler – rzetelna firma.

Pozdrawiam całą ekipę

Wojciech
17.02.2020

Raport kompletny, szczegółowy i dający podstawę do negocjacji ceny. Skorzystam ponownie

Dawid
Samochód z przeszłością blacharsko-lakierniczą, brak kompletnej dokumentacji serwisowej, wykazujący ponadnormatywne zużycie w stosunku do deklarowanego przebiegu.
13.02.2020

Bardzo sprawnie, szybko i rzetelnie.

Arek
Samochód po naprawach blacharsko-lakierniczych, które nie dyskwalifikują go w kwestii zakupu, jednak zostały one przeprowadzone w sposób mało profesjonalny.
13.02.2020

Bardzo obszerny i dokładny raport. Ujawniono parę rzeczy co sprzedający nie powiedział. Na pewno jeszcze skorzystam z waszych usług.

Artur
12.02.2020

Raport w pełni profesjonalny i wyczerpujący plus rozmowa telefoniczna uchroniła mnie przed zakupem samochodu ponoć bezwypadkowego a w rzeczywistości był po kolizji i w dodatku niechlujnie naprawionym , inspekcja warta polecenia oszczędność czasu , nerwów i pieniędzy .Polecam z czystym sumieniem.

Grzegorz
07.02.2020

Obszerny, konkretny raport, który wyręczył mnie z nadrobienie sporej ilości kilometrów i znacząco pomógł w ocenie pojazdu na odległość. Polecam

Marcin
Samochód w dobrym stanie technicznym i wizualnym jednak z zapoceniami olejowymi, których źródło należy zweryfikować oraz usunąć.
03.02.2020

Wszystko sprawnie i starannie. Auto sprawdzone ale nie kupione przez kwiatki jakie wyszły po raporcie z oględzin. Polecam

Daniel
Samochód po dość rozległych naprawach lakierniczych.
03.02.2020

Samochód został sprawdzony szybko i szczegółowo. Rozmowa z ekspertem przyśpieszyła decyzję o zakupie, zweryfikował on różnice między ogłoszeniem, a stanem faktycznym samochodu. Polecam, szczególnie osobom, które same nie mają możliwości sprawdzenia pojazdu. Jeśli będę w przyszłości kupować kolejne auto, zdecydowanie znów skorzystam z usług motocontroler

Elżbieta
02.02.2020

Usługa wykonana została bardzo sprawnie i rzetelnie. Pełny raport został do mnie przesłany następnego dnia po oględzinach auta. Wszystko, co zostało obiecane w ofercie zostało sprawdzone. Na dowód dostałem również zdjęcia z podpiętego komputera.
Specjalista MotoControler stwierdził podczas rozmowy telefonicznej, że auto nie jest w tak dobrym stanie jak można by sobie wymarzyć, ale mimo wszystko uważa, że zakup nie byłby złą decyzją. Podparci tą opinią i zdjęciami korozji podwozia nie zdecydowaliśmy się na zakup.
Z usług MotoControlera będziemy korzystać ponownie w celu sprawdzenia kolejnego auta.

Maciek
29.01.2020

Samochód został sprawdzony szybko, a raport przesłany następnego dnia przed południem pomimo, że była to sobota. Polecam skorzystanie z tej usługi, dostałem szczegółowy raport z oględzin samochodu. Nie musiałem tracić czasu i energii na dojazdy i oględziny samochodu. Samochód został przeze mnie kupiony i jestem zadowolony z zakupu. Dziękuję za pomoc w zakupie.

Michał
29.01.2020

Na zdjęciach auto wyglądało naprawdę interesująco w rzeczywistości okazało się anglikiem ze słabo wykonaną przekładka oraz licznymi mankamentami o których sprzedający nie raczył poinformować w ogłoszeniu…
Polecam firmę.

Mateusz
28.01.2020

Bardzo profesjonalna i wnikliwa kontrola, wszystko wyszczególnione wraz z oceną spostrzeżeń! Polecam ogromnie!

Mariusz
Samochód z przeszłością kolizyjną/wypadkową. Samochód był sprowadzony uszkodzony przodem, jak wykazały oględziny oraz pomiar naprawiany był również jego tył, co sugeruje, że mógł on uczestniczyć więcej niż w jednym zdarzeniu drogowym. Naprawy blacharsko-lakiernicze wykonane niestarannie.
27.01.2020

Powiedzieć że firma MotoControler podchodzi do zlecenia profesjonalnie to tak jakby nic nie powiedzieć. Polecam każdemu kto chce być pewny tego co kupuje i chce się uchronić przed nieuczciwymi sprzedawcami.

Wiktor
Samochód pokolizyjny, brak jakiejkolwiek dokumentacji serwisowej, samochód przygotowywany typowo na handel po najmniejszej linii oporu.
26.01.2020

Dzięki szczegółowemu i rzetelnemu raportowi uniknąłem niepotrzebnej podróży na drugi koniec polski w poszukiwaniu wymarzonego samochodu. Wyszczególnione mankamenty sprawdzanego pojazdu powstrzymały mnie przed „wpakowaniem się na minę”. Polecam skorzystać aby nie tracić czasu i pieniędzy.

Jacek
Koszty konieczne do poniesienia po zakupie pojazdu są na tyle duże, że jego zakup wydaje się być nieuzasadniony ekonomicznie.
25.01.2020

Na początku byłem zły za stratę 4 stów, ale po szybkim przemyśleniu, bardzo się cieszę że skorzystałem z Waszej usługi. Bo zwyczajnie uniknąłem o wiele większych kosztów. Ekspert profesjonalnie podszedł do tematu, powiedział mi wszystko co chciałem wiedzieć. Raport kosmicznie szczegółowy. A handlarz od którego chciałem kupić samochód… mam nadzieje ze (usunięte przez administratora) w najmniej oczekiwanym momencie i zła karma do niego wróci !

Michał
Samochód po przygodach blacharsko-lakierniczych. Przygotowywany do sprzedaży tanim kosztem (pozostawiony wygięty wahacz, wewnątrz wyczyszczony "na szybko", wszechobecny zapach stęchlizny, liczne uszkodzenia powłoki lakierniczej). Ten egzemplarz wymaga "na start" znacznego nakładu finansowego aby doprowadzić go do dobrego stanu technicznego oraz wizualnego.
21.01.2020

Dzięki tej opinii udało mi się zaoszczędzić kilkadziesiąt tysięcy. Samochód który miał być bezwypadkowy okazał się naprawionym rozbitkiem. Jestem bardzo zadowolony z usługi. Polecam.

Jakub
Samochód sprzedawany jako bezwypadkowy okazał się samochodem, który przeszedł rozległe naprawy blacharsko-lakiernicze, obejmujące niemal wszystkie elementy konstrukcyjne przodu pojazdu oraz jego dach. Wyzwolone były wszystkie poduszki gazowe.
18.01.2020

Sprawnie i na temat – odpowiednie, kluczowe informacje, fotografie newralgicznych punktów z posumowaniem experta. Zaoszczędziłem sporo czasu i jeszcze więcej kasy.                                                      Polecam Raport MAXI wszystkim, którzy nie poruszają się biegle w świecie motoryzacji – warto!

Sebastian
Samochód z niepewną przeszłością. Dokumentacja mało wiarygodna - mogła zostać spreparowana. Na podwoziu miejscami zaawansowana korozja.
14.01.2020

No cóż po opinii eksperta wysłanego na miejsce przez motocontroler, nie doszło do zakupu pojazdu, a raczej szrotu o którym sprzedający przez telefon tak ładnie prawił, dzięki temu zaoszczędziłem może nie pieniądze ale czas i sporo nerwów.
Uważam że usługa została wykonana perfekcyjnie, raport był szczegółowy i fachowo przeprowadzony, z drugiej strony bardzo prosto opisany i czytałem go choćby wiadomość od dobrego kolegi. Gorąco polecam, to była dobra inwestycja.

Piotr
Egzemplarz po naprawach blacharsko-lakierniczych. Od spodu widoczne rozległe wycieki. Samochód zaniedbany.
12.01.2020

Super, właśnie tego oczekiwałem, bardzo profesjonalnie. Polecam zdecydowanie!!!

Mariusz
11.01.2020

Serdecznie polecam firmę Motocontroler. Uchronili mnie przed zakupem pięknie wyglądającego na pierwszy rzut oka auta. Wszystko profesjonalnie załatwione, czytelny i dokładny raport.

Piotr
Samochód całości po naprawach blacharsko-lakierniczych. Na 11 sprawdzanych elementów nadwozia, na 7 jest gruba warstwa szpachli.
09.01.2020

Witam. Kontrola dokładna. Sprawna i profesjonalna obsługa. Zamiast brać znajomego lepiej zlecić to ekspertowi z Motocontroler. Dobrze wydane pieniądze. Gorąco polecam

Mariusz
Samochód po naprawach blacharsko-lakierniczych. Zespół napędowy z wyciekami, które prawdopodobnie próbowano zamaskować poprzez umycie komory silnika.
07.01.2020

Jestem bardzo zadowolony z usługi sprawdzenia auta. Jak się okazało samochód ten nie był wart zainteresowania, byłoby to 40000 wyrzucone w błoto. Wobec tego szukam dalej i na pewno znów skorzystam z pomocy motocontroler!!! Polecam

Damian
Historia serwisowa jest niejasna i zachodzi podejrzenie, że książka serwisowa nie jest autentyczna. Komora silnika została dokładnie wyczyszczona.
06.01.2020

Bardzo profesjonalna usługa. Raport sporządzony wyczerpująco i czytelnie. Obsługa klienta miła i szybka. Gorąco polecam i dziękuję za pomoc Panu Kamilowi z biura.

Edward
05.01.2020

Wielki pozytyw dla państwa firmy.Polecam każdemu kto poszukuje auta na dłużej. Dzięki tej usłudze udało się zaoszczędzić czas i pieniążki przeznaczone na zakup auta.Szukamy dalej i na pewno jeszcze z korzystam z tej opcji.Z góry dziękuję.

Paweł
Samochód z wyciekami, które sprzedający próbował tuszować myciem zespołu napędowego. Przebieg pojazdu został zaniżony. Po przeszukaniu baz ubezpieczycieli okazuje się, że samochód przebył w 2014 roku szkodę, przy której odnotowano przebieg prawie 204 tysięcy kilometrów, obecnie drogomierz wskazuje 164 tysiące kilometrów.
04.01.2020

Bardzo szybko zrealizowana usługa. Rzetelny opis stanu pojazdu . Polecam wszystkim i na pewno skorzystam . pozdrawiam

Andrzej
30.12.2019

Raport w dobrej cenie dostarczył mi wystarczająco wiadomości aby odwieźć mnie od zakupu auta, którego byłem prawie pewien! Bardzo szybko zrealizowana usługa. Na pewno skorzystam ponownie.

Adam
Samochód jest egzemplarzem pokolizyjnym. Ujawniono niewłaściwą pracę skrzyni biegów.
25.12.2019

Kolejny raz skorzystałem z usług firmy Motocontroler. Jestem zadowolony z usług. Polecam.

Dominik
Samochód 19-letni, przez co trzeba się liczyć z pewnymi mankamentami i niedomaganiami. Nadwozie po naprawie blacharsko-lakierniczej z użyciem sporej ilości szpachli. Wnętrze nadgryzione zębem czasu. Jeśli samochód miałby spełniać wymagania estetyczne oraz pełną sprawność - raczej trudno go polecić osobie zainteresowanej. Jeśli ma on służyć wyłącznie do agresywniejszej jazdy po bezdrożach - powinien spełnić swoje zadanie.
23.12.2019

Bardzo sprawna i miła obsługa,wykonana profesjonalnie. Gorąco polecam firmę MotoControler. Osobiście będę korzystał z ich usług i polecał wszystkim znajomym.

Andrzej
Samochód po rozległych "przygodach" blacharskich i lakierniczych. Naprawy przeprowadzone w bardzo nieprofesjonalny sposób. Nadwozie w złym stanie z licznymi oznakami korozji. Wnętrze zaniedbane ze śladami sugerującymi wyzwolenie poduszek gazowych. Pod maską widoczne ślady napraw pokolizyjnych/powypadkowych oraz wycieki płynów eksploatacyjnych. Od spodu również widoczne wycieki i ogniska korozji.
20.12.2019

Polecam MotoControler wszystko sprawnie i szybko i z dużą dokładnością POLECAM

Krzysiek
Egzemplarz pokolizyjny/powypadkowy.
19.12.2019

Bardzo dziękuję za naprawdę szybka usługę wszystko ładnie rzetelnie tylko brakowało jednej małej informacji jak wyglądała podłożnica górna skoro wiadomo że było po wypadku. Poza tym jestem bardzo zadowolony z usługi dała sporo do myślenia i faktycznie nie trzeba samemu jechać wiele kilometrów aby wiedzieć jak wygląda auto. Dziękuję i polecam.

Dominik
Samochód po naprawach blacharsko-lakierniczych powstałych na skutek kolizji/wypadku. Zakres uszkodzeń był dość duży, co udało się zauważyć przy oględzinach pomimo prób maskowania śladów napraw.
13.12.2019

Witam. Mogę szczerze polecić firmę motocontroler. Usługa wykonana przede wszystkim profesjonalnie i szybko. Szczegółowy raport macie następnego dnia po zleceniu. Szczegółowo wszystko opisane i potwierdzone zdjęciem. Polecam.

Adam
12.12.2019

Zamiast kombinować z jakimś znajomym mechanikiem itp, lepiej zlecić oględziny auta takiemu właśnie ekspertowi, w zamian otrzymuje się rzetelny raport ze zdjęciami i krótkim podsumowaniem. Podsumowanie eksperta całkowicie pokrywa się z moją opinią o aucie po zapoznaniu się z raportem. Cóż szukam auta dalej, jak coś znajdę ciekawego ponownie zlecę oględziny w Motocontrolerze.

Maciej
Jedynym nienaprawianym blacharsko-lakierniczo elementem nadwozia jest dach. Niesprawny układ hamulca awaryjnego. Wnętrze samochodu zniszczone. Nieprofesjonalnie poprowadzona instalacja elektryczna w komorze silnika. Jazda próbna ujawniła niewłaściwą pracę skrzyni biegów. Wymieniono tylko kilka z całego szeregu mankamentów, które ujawniono w trakcie oględzin.
12.12.2019

Wybrałem pełen pakiet wraz z telefon zaraz po oględzinach. Motocontroler zaoszczędził mi niepotrzebnej wycieczki oraz najprawdopodobniej wydatków rzędu kilku tysięcy złotych za prawdopodobna konieczność naprawy turbiny oraz wymiany filtra dpf w bardzo krótkim czasie. Sam tego bym na pewno nie sprawdził. Bardzo przydała się miarka grubości lakieru której pomiary wyraźnie wskazywały na zderzenie czołowe pojazdu w przeszłości.
Słowem były to dobrze wydane pieniądze I na pewno skorzystam po raz kolejny a usług tej tej firmy! Gorąco polecam i dziękuje za naprawdę solidny report.

Adrian
09.12.2019

Kontrola bardzo dokładna (samochód sprowadzany z Francji), 350 zdjęć pojazdu, każdej rysy, każdego wgniecenia. Ekspert wykrył wypadkową przeszłość pojazdu, wykrył wszystkie ukryte przez sprzedającego wady. Finalnie odradzał zakup tak też uczyniłem – samochód nie był pewny.
Obowiązkowa usługa przy zakupie jakiegokolwiek pojazdu w Polsce.

Maciej
Samochód po naprawach blacharsko-lakierniczych powstałych na skutek kolizji, a mimo to już z licznymi uszkodzeniami powłoki lakierniczej, co wymaga interwencji serwisu blacharsko-lakierniczego, aby doprowadzić go do odpowiedniego stanu wizualnego. Brak dokumentacji mogącej potwierdzić historię.
05.12.2019

Opinie eksperta oceniam na 4 w skali od 1 do 5.Expert sprawdzał kabriolet w raporcie nie było wzmianki o sprawności dachu adnotacja nie sprawdzono po kontakcie z motokontolerem okazało się że jednak dach był sprawdzony niemniej w opinii nie było o tym ani słowa.Expert nie polecił auta.Mimo to i tak udałem się na miejsce w celu obejrzenia samochodu.
EXPERT w opinii zawarł opis auta i tak bardzo optymistyczny bo rzeczywistość była o wiele gorsza niż opinia.
Konkludując można śmiało polecić motocontrolera bo jeżeli EXPERT odradza auto to można być pewnym że samochód będzie w jeszcze gorszym stanie po osobistym sprawdzeniu niż w opinii. Także nie warto tracić czasu

Marek
Samochód z rynku amerykańskiego - z przeszłością kolizyjną/wypadkową. Przeszedł rozległe naprawy blacharsko-lakiernicze. Ujawniono również niewłaściwą prace układu chłodzenia.
05.12.2019

Witam. Nawet nie wiecie Państwo jak bardzo Wam dziękuję za tak dokładną i szczerą opinię. Nie powiem, byłem sceptycznie nastawiony do takich firm, że coś może być nie do końca ok, ale na szczęście się myliłem i dzięki Wam nie zrobiłem kolejnego błędu i nie kupiłem szrotu. A pieniądze wydane na pakiet maxi były najlepiej zainteresowane w moim życiu. Sprzedający zdziwił się bardzo, bo może też nie był świadomy jak to wygląda i ktoś się nie zna jak np. ja nie do końca. Na pewno skorzystam nie raz jeszcze z Waszych usług i będę polecał Wasz profesjonalnizm, i podejście do tematu. Raport bardzo czytelny i wszystko w nim jasne. Polecam naprawdę każdemu, bo lepiej wydać ok 500 zł niż od takiego oszusta co mi się trafił 30-50 tysięcy, czy więcej. Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz dziękuję. Dużo zdrowia.

Marcin
Sprzedający najprawdopodobniej próbował zatuszować wycieki z zespołu napędowego. Nieznana jest też historia samochodu. Jazda próbna ujawniła niesprawność układu hamulcowego.
01.12.2019

Opinia super, telefon zaraz po oględzinach auta. Dzięki niej byłem spokojny, że pojazd jest sprawny i sprzedawca nie wciska kitu. Gorąco polecam i na pewno będę korzystał w przyszłości. Pełen profesjonalizm.

Sebastian
28.11.2019

Bardzo dokładny i szczegółowy opis pojazdu przyczynił się do zakupu samochodu.
W przyszłości na pewno skorzystam ponownie z podobnej usługi.

Karol
28.11.2019

Zamówiłem najwyższy raport i jestem bardzo zadowolony. Bardzo szczegółowo opisuje wszystkie badane elementy. Dla osoby nieznającej się na autach jest powinien być to obowiązek, bo wiemy co kupujemy. Mój raport w 100% odzwierciedlał faktyczny stan pojazdy. Polecam wykupić „telefon od diagnosty po oględzinach”, od razu dowiadujemy się najważniejszych rzeczy i możemy dopytać się o wszystkie szczegóły. Polecam!

Maksymilian
Samochód po naprawach blacharsko-lakierniczych, które zostały przeprowadzone w dość niedbały sposób.
28.11.2019

Zdecydowanie polecam.
Obsługa, jak i eksperci na najwyższym poziomie. Raport szeroko rozbudowany, konkretny i bardzo rzetelny. Proponuję dokupić usługę rozmowy z ekspertem po oględzinach, można wtedy dopytać się o rzeczy, które nas interesują. Ogromna ilość zdjęć, co też pomaga w podjęciu decyzji. Dziękuję bardzo 🙂

Aneta
27.11.2019

Raport otrzymałem w deklarowanym przez firmę terminie, zawierał szczegółowe odniesienia do wszystkich pozycji zamówienia. Potwierdził naprawy deklarowane przez sprzedającego, ale też te o których sprzedający nie informował, co uwzględnię w negocjacjach cenowych. Raport istotnie pomógł mi w podjęciu decyzji kupna.

Ryszard
Samochód z przeszłością kolizyjną/wypadkową, w której ucierpiały elementy szkieletu nadwozia.
27.11.2019

Zamówiłem pakiet MAXI i nie żałuję, otrzymałem bardzo szczegółowy raport o stanie pojazdu. Wskazano zalety i mankamenty auta, dostałem około 160 zdjęć, opisy techniczne wraz z podsumowaniem. Na pewno wybiorę MotoControler ponownie.

Adrian
27.11.2019

Skorzystałem z usług firmy Motrocontroler już 3 raz i w końcu się udało zakupić wymarzony samochód. Firma co prawda nie poleciła mi zakupu ale dzięki rozmowie telefonicznej z ekspertem po oględzinach rozwiały mi się wszelkie wątpliwości i powiem szczerze jest to bardzo fajna opcja, dzięki której łatwiej jest podjąć decyzję o zakupie. Sprzedający również nie krył się z wadami o których wiedział. Ogólnie jestem zadowolony z usługi i z pewnością w przyszłości skorzystam z oferty.

Marcin
Samochód po dość rozległych naprawach blacharsko-lakierniczych, które jednak nie przeszkadzały Klientowi. W samochodzie wykryto też kilka niewielkich "mankamentów", które mogły być podstawą do negocjacji cenowych.
26.11.2019

Jestem bardzo zadowolony z Państwa usług. Tak jak się obawiałem, sprzedawca troszeczkę naginał fakty, więc pieniądze wydane na eksperta jak najbardziej oszczędziły mi potencjalnych przyszłych kosztów naprawy. Mam nadzieję, że następnym razem wszystko będzie w porządku po stronie sprzedawcy. Pozdrawiam

Jakub
Samochód wg zapewnień bezwypadkowy - w rzeczywistości po rozległych naprawach blacharsko-lakierniczych. Ponadto cały zespół napędowy został umyty prawdopodobnie aby zatuszować wycieki.
24.11.2019

Pełen profesjonalizm, choć czułem pewien niedosyt po teście, ale panowie wykonali swoją pracę w 100%. Polecam.

Łukasz
Samochód po naprawach blacharsko-lakierniczych całego nadwozia z niewiadomych przyczyn. Sprzedający również nie miał na ten temat jakichkolwiek informacji.
20.11.2019

Dzięki Panowie za profesjonalizm z jakim podchodzicie do zagadnienia oszczędzając nasz czas i co najważniejsze nasze pieniądze.Pierwszy raz skorzystałem z takiej usługi ale na pewno nie po raz ostatni gdyż mam małą firm transportową i często zmieniam bus-y.Warto było Państwu zapłacić ale to jest kropla w morzu z tym co zaoszczędziłem kasy i na pewno nerwów gdybym nie poprosił Was o oględziny tego czegoś.Dodam jeszcze że nikt nie chciał się podjąć oględzin bo za daleko ,nie opłaca się tylko Fachowcy z MotoControler.
Fachowe i rzeczowe potraktowanie tematu dzięki Panowie z MotoControler.

Piotr
Oględziny pojazdu ujawniły rozległe wycieki z zespołu napędowego. Diagnostyka komputerowa wykazała niewłaściwą pracę jednostki napędowej, co objawiało się również na desce rozdzielczej poprzez świecącą kontrolkę "check engine". Ważnym elementem dla naszego Klienta była winda, która była niesprawna, część instalacji sterującej została zdemontowana, ponadto sprzedający nie dysponował jakąkolwiek dokumentacją UDT dla tego urządzenia.
20.11.2019

Usługa wykonana w pełni profesjonalnie i bardzo szybko. Raport konkretny i rzetelny. Dzięki temu zaoszczędziliśmy czas, pieniądze i nerwy. Zdecydowanie polecam!

Kinga
Samochód wymaga znacznego wkładu finansowego zaraz po zakupie aby przywrócić go do pełnej sprawności (naprawa tylnego mostu, klimatyzacji, uszczelnienie zespołu napędowego oraz szeregu innych "mankamentów", które zostały ujawnione w trakcie oględzin).
20.11.2019

Drugi raz skorzystałem z usług firmy i drugi raz uniknąłem zakupu felernego egzemplarza. Fachowo i sprawnie. Polecam

Dorian
Samochód był w całości naprawiany blacharsko-lakierniczo. Silnik jest zalany olejemy. Przebieg prawdopodobnie został zaniżony.
15.11.2019

Bardzo duży profesjonalizm. Dzięki opinii eksperta pieniądze zostały w portfelu. Wyszło wiele mankamentów o których sprzedający nic wcześniej nie wspominał. Polecam!

Wojciech
Samochód pokolizyjny/powypadkowy, przebył rozległe naprawy blacharsko-lakiernicze. Brak jakiejkolwiek dokumentacji serwisowej i naprawczej.
15.11.2019

Raport dobrze przedstawiony, wiele szczegółów i zdjęć.

Marcin
Samochód z przeszłością kolizyjną/wypadkową, naprawy obejmowały elementy konstrukcji pojazdu.
14.11.2019

Auto zakupione. Polecam Motocontrolera z całego serca. Wcześniej sprawdzone jeszcze 2 auta.
Zawsze bierzcie dodatkowo rozmowę z rzeczoznawcą po oględzinach. Rozmowa to coś znacznie więcej niż cyferki i zdjęcia z raportu. Dzięki rozmowie podjąłem decyzję o zakupie mimo, że raport nie był zbyt przychylny.

Szymon
Samochód przeszedł rozległe naprawy blacharsko-lakiernicze. Przebieg nie jest w pełni udokumentowany. Jego stan techniczny jest dobry.
11.11.2019

Świetna kontrola i raport z mnóstwem zdjęć. Samochód kupiony. Polecam.

Marcin
07.11.2019

Szybko sprawnie rzetelnie. Wykryli usterki dzięki czemu nie wkopałem się z wadliwy autem. Polecam!

Dorian
Naprawa blacharsko-lakiernicza obejmowała wszystkie elementy nadwozia z wyjątkiem dachu. Silnik pojazdu zalany olejem. Klimatyzacja niesprawna. Zachodzi ryzyko nieoryginalnego przebiegu.
25.10.2019

Bardzo szybka i profesjonalna obsługa, dokładnie z detalami. W moim przypadku, nie doszło do transakcji z powodu wykrycia w aucie wad, o których klient nie informował.

Polecam

Irek
23.10.2019

Rewelka, stan auta świetny (tak w ogłoszeniu), a po sprawdzeniu okazało się że wada na wadzie, 28 tysięcy  zostało w kieszeni bezpiecznie.

Maciej
Naprawy blacharsko-lakiernicze, które zostały wykonane w sposób niewłaściwy. Pomimo wykonanych prac nadwozie prezentuje się nie najlepiej ze względu na liczne zadrapania, odpryski, przebarwienia lakieru, itd. Zarówno od góry jak i od dołu stwierdzono ślady uszczelniania zespołu napędowego oraz mycia, czynności te nie dały zamierzonego skutku, gdyż nadal widoczne są wycieki.
15.10.2019

Wszystko z pełną profeską. Dzięki opinii Eksperta nie kupiłem samochodu, który był „ogłą”! Wyszło sporo mankamentów o których sprzedający nic wcześniej nie wspomniał. Polecam!

Paweł
Pojazd po rozległych naprawach blacharsko-lakierniczych z użyciem sporej ilości szpachli. Naprawy przeprowadzone w sposób niedbały.
12.10.2019

Raport przejrzysty, wszystko dokładnie opisane wraz z opinią, duża ilość zdjęć
Polecam

Damian
Samochód pokolizyjny/powypadkowy. Ingerencja blacharsko-lakiernicza w elementy konstrukcyjne nadwozia. Pod maską widoczne wycieki oleju.
12.10.2019

Szukałem czarnego Mercedesa CLK. Na zdjęciach u sprzedawcy był czarny, a po sprawdzeniu okazało się, że jest … niebieski ! Zupełnie inne auto niż na ogłoszeniu ! W ogóle nie zawracałbym sobie głowy, gdybym wiedział, że to jest inny kolor. O 1.5 centymetrowej szpachli nie wspominając. Na uwagę zasługuje tu bardzo sprawne działanie Motocontroler. Na następny dzień miałem raport i zamiast jechać w sobotę po niby czarny samochód ponad 400 kilometrów, mogłem spędzić czas z rodziną.

Daniel
Samochód z przeszłością kolizyjną, naprawiany z użyciem sporej ilości szpachli. Usterki w układach elektrycznych pojazdu.
08.10.2019

Jak zwykle raport pełna profeska, wszystko szczegółowo opisane. Dziękuje, bo po raz kolejny zaoszczędziłem dzięki wam czas i nerwy.

Dawid
Nie będzie przesadą użycie określenia, że ten egzemplarz jest "ulepiony ze szpachli". Od spodu widoczne rozległe wycieki.
07.10.2019

Bezwypadkowe auto okazało się powypadkowe, całkowicie zniszczone! Dziękuję MotoControler że nie kupiłem kota w worku.

Oleksandr
Samochód z przeszłością blacharsko-lakierniczą. Wnętrze zaniedbane, tanim kosztem przygotowywane do odsprzedaży. W przedziale pasażerskim wyczuwalny intensywny zapach papierosów. Niewłaściwa praca jednostki napędowej. W trakcie jazdy próbnej ujawniono problemy z układem jezdnym oraz hamulcowym. To tylko część "mankamentów", które odnotowano przy oględzinach. Doprowadzenie samochodu do stanu, w którym można będzie go bezpiecznie używać w przypadku zakupu tego egzemplarza byłoby zdecydowanie nieopłacalne.
06.10.2019

Dziękuję za inspekcję, następne auto „bezwypadkowe” okazało się prawie całe malowane, do tego jeszcze kilka poważnych mankamentów. Zaoszczędzony czas i pieniądze. Polecam!

Rafał
Samochód z przeszłością kolizyjną, po rozległych naprawach blacharsko-lakierniczych. W czasie oględzin odnotowano też obfite wycieki z jednostki napędowej oraz układu przeniesienia napędu.
04.10.2019

Bardzo dziękuję za ekspertyzę. Korzystałem z niej pierwszy raz i jestem w szoku ile zdjęć z detalami i mankamentami   zostało wykonane. Opis z ogłoszenia pokrywał się prawie z ekspertyzą ale właśnie to „prawie” robi różnicę. Wiem, że 11 letnie auto to nie salonowe no ale jeśli cena jest parę tyś wyższa niż średnia rocznika to człowiek jakoś chce mieć auto bliskie ideałowi o jakim pisze sprzedawca. Dlatego nawet 500 zł za potwierdzenie stanu mimo na pozór nie tanie jednak pozwala nie popełnić błędu zakupowego. Ostatecznie oglądane auto było OK jednak cena do stanu była ciut za wysoka stąd nie doszło do zakupu

Mariusz
03.10.2019

Szybkie i profesjonalne sprawdzenie auta otworzyło mi oczy na „idealny stan auta” . I zaoszczędziło większych wydatków. POLECAM.

Adrian
Samochód naprawiany niemal w całości blacharsko-lakierniczo. Zespół napędowy oraz komora silnika zostały gruntownie umyte i wyczyszczone prawdopodobnie w celu zatuszowania wycieków.
30.09.2019

Auto „jak nowe ” okazało się powypadkowe. Raport wykonany profesjonalnie, zaoszczędziło mi to sporo czasu i nerwów.POLECAM

Mariusz
30.09.2019

Polecam. Opinia rzetelna, poparta dużą ilością zdjęć. Ze względu na niezgodność opisu ze stanem faktycznym auta nie kupiłem.

Andrzej
Samochód niemal w całości naprawiany blacharsko-lakierniczo, z użyciem dużej ilości szpachli.
28.09.2019

Super, szybko i bez żadnych problemów. Raport bardzo dokładny i wykonany rzetelnie! Polecam i jak najbardziej skorzystam w przyszłości!

Michał
25.09.2019

Jestem bardzo zadowolony z wykonanej usługi, została ona wykonana szybko i bardzo solidnie. Po sprawdzeniu samochodu dostałem telefon i uzyskałem od Pana, który wykonywał oględziny samochodu wszystkie informację, dużą zaletą jest fakt, że nawet najmniejsze mankamenty na które by się nie zwróciło uwagi podczas oglądania samochodu zostają przekazane. Z czystym sumieniem polecam usługi MotoControler i przy zakupie następnego samochodu na pewno skorzystam z oferty ponownie.

Mateusz
20.09.2019

Jestem bardzo zadowolony z jakości wykonanej usługi, na szczęście (moje) auto okazało się „złomem”, sprzedający niesłowny i zataił kilka wad auta. Dziękuję i polecam!

Rafał
Samochód po naprawach blacharsko-lakierniczych, z niezidentyfikowanym wyciekiem. Posiadał szereg niesprawności układów sterowanych elektrycznie jak na przykład szyberdach czy szyby.
19.09.2019

Dziękuję panom za sprawdzenie auta… Samochód nie został kupiony z powodu licznych usterek jak i podejrzanej historii powypadkowej auta co w treści ogłoszenia nie było podane przez sprzedającego

Bartosz
Samochód po naprawach blacharsko-lakierniczych. Istnieje podejrzenie zaniżenia przebiegu oraz zatajenia wycieków. Oględziny wykazały szereg usterek jak np. niesprawna klimatyzacja czy nadająca się do wymiany/regeneracji turbosprężarka
19.09.2019

Fajnie zrobiony raport. Polecam tą firmę i będę na pewno korzystał z jej usług w przyszłości.

Mariusz
18.09.2019

„Rzeczywistość” wg sprzedającego:

1000 % BEZWYPADKOWY !!!  Gwarantuję 100 % satysfakcji, bez niemiłych niespodzianek na miejscu. Auto jest idealne pod każdym względem. Gwarantujemy autentyczność przebiegu, stanu technicznego jak również stanu mechanicznego pojazdu.

Rzeczywistość:

Auto jest powypadkowe, przeszło rozległą naprawę blacharską tyłu nadwozia. Po tak rozległej naprawie bezpieczeństwo dalszego użytkowania jest mocno obniżone, w przypadku kolejnego wypadku pasażerowie są narażeni na obrażenia spowodowane dużo mniejszą sztywnością konstrukcji. Poza tym elementy nadwozia podatne są na przyspieszoną korozję po naprawie blacharskiej. Auto po tak rozległej naprawie blacharskiej jest niebezpieczne w dalszej eksploatacji. Uważam, że zakup tego egzemplarza jest ryzykowny.

Zaoszczędzone 1000 km do przejechania i 65000 na auto. Motocontroler Dzięki bardzo!

Przemek
18.09.2019

dobra robota! Fachowa weryfikacja auta i szczegółowy raport ze wskazaniem wszelkich wad pojazdu. Najmniejsze ryski nie umkną ekspertom. Dziękuję za ratunek przed kupnem złomu:)

Aneta
Samochód powypadkowy. Naprawy blacharsko-lakiernicze wykonane w sposób nieprofesjonalny. W miejscach napraw pojawiła się już korozja
17.09.2019

Inspekcja wykonana bardzo profesjonalnie, samochód niestety niewarty zakupu, co dzięki wykonanej inspekcji pozwoliło mi na oszczędzenie pieniędzy, nerwów i czasu. Polecam w 100 % firmę motocontroler.

Adrian
Samochód powypadkowy. Nosi ślady rozległych napraw blacharsko-lakierniczych.
16.09.2019

Witam, skorzystałem z usług MotoControler i jestem bardzo zadowolony. Pojazd sprawdzono szczegółowo i udokumentowano zdjęciami. Nie wszystko co pisał sprzedawca się potwierdziło. Otrzymałem obszerny raport do analizy. Polecam

Daniel
Samochód po naprawach lakierniczych. Brak jakiejkolwiek dokumentacji serwisowej.
15.09.2019

Bardzo profesjonalna i sprawna obsługa. Otrzymaliśmy szczegółowy raport, na podstawie którego kupiliśmy dobre auto. W przyszłości na pewno tu wrócimy! Polecamy, bo warto!! I dziękujemy

Kamil
12.09.2019

POLECAM! Bardzo profesjonalny i szczegółowy raport. Auto nie zostało kupione, sprzedający ładnie napisał  „bez wkładu finansowego „. Co się okazało w auto trzeba sporo zainwestować. Również Polecam rozmowę z ekspertem.

Krzysztof
11.09.2019

Po raz kolejny firma uchroniła mnie przed nieuczciwym sprzedawcą , auto w opisie bez wkładu finansowego , po wymianie różnych części. Okazało się , iż nie dość, że wymienione elementy nie były wymienione to jeszcze awarie i bite. Dzięki piękne, szukam dalej 😉

Sławomir
Komora silnika została umyta do sprzedaży, co uniemożliwia weryfikację szczelności zespołu napędowego. Od spodu widoczne wcześniejsze wycieki - doraźnie wytarte.
10.09.2019

Szybko i sprawie. Raport szczegółowy z wieloma informacjami na które nie zwróciłbym uwagi + oszczędność czasu bo samochód był 200 km od mojego miejsca zamieszkania. Na pewno będę polecał znajomym.

Jakub
Widoczne od spodu wycieki oleju. Wnętrze pojazdu zniszczone i zużyte nieadekwatnie do przebiegu. Pojazd nie zachowuje zadanego toru jazdy.
09.09.2019

Super
Auto odradzono. Super szczegółowy raport. Miałem 600 km w jedną stronę
Polecam

Szymon
Samochód powypadkowy - naprawa blacharsko-lakiernicza przeprowadzona w sposób nieprofesjonalny. Nadwozie z licznymi zarysowaniami/zadrapaniami/obiciami, a także ogniskami korozji. Wnętrze zaniedbane - wg oświadczenia sprzedającego był użytkowany w służbie weterynaryjnej.
09.09.2019

Szczerze polecam usługę. Wszystko szczegółowo opisane do najdrobniejszej rzeczy. Profesjonalne podejście. Dzięki raportowi uchroniłem się od zakupu auta powypadkowego. Polecam

Marcin
Samochód powypadkowy. Widoczna ingerencja w elementy konstrukcji nadwozia oraz układy bezpieczeństwa biernego (poduszki gazowe). Naprawy przeprowadzone w sposób nie do końca zgodny z technologią napraw.
07.09.2019

Szybko i solidnie. Polecam

Damian
Samochód po rozległych naprawach blacharsko-lakierniczych. Brak dokumentacji serwisowej.
04.09.2019

Po przeprowadzeniu weryfikacji stan wybranego przeze mnie samochodu został określony jako zadowalający jednak pojazd nie został polecony. Wpłynęły na to ślady napraw blacharskich, o których nie wspominał w ogłoszeniu sprzedający a przede wszystkim usterki w elektronice, których usunięcie wiązało się z potencjalnie wysokimi kosztami już po nabyciu pojazdu. Rozmowa telefoniczna z ekspertem bardzo dobrze uzupełniła obraz całości wynikający z przesłanego raportu i zdecydowała o rezygnacji przeze mnie z zakupy wybranego auta. Usługi Motocontroler polecam każdej osobie poszukującej04 pewnego i gruntownie sprawdzonego auta

Adam
29.08.2019

Po raz kolejny dziękuje ekspertom MotoControlera. Bardzo dobre podsumowanie kontroli. W samochodzie przedstawianym jako bezwypadkowy seria wypadków. Tylko czemu sprzedawcy mają takie małe mózgi i nie mogą nic zrozumieć.

Zbigniew
Samochód z przeszłością kolizyjną/wypadkową, na skutek czego aktywowane były systemy bezpieczeństwa biernego. Po tamtych wydarzeniach widoczne deformacje w przedziale pasażerskim w miejscach poduszek gazowych. Na słupku C w miejscu połączenia z błotnikiem (lewy tył) widoczne pęknięcie masy szpachlowej. Naprawy blacharsko-lakiernicze przeprowadzone mało profesjonalnie
28.08.2019

Wszystko poszło sprawnie, do tego nie spodziewałam się aż tak dokładnego raportu. Dziękuję za pomoc! Będę polecać.

Angelika
28.08.2019

Pierwszy raz korzystałem z takiej usługi i jestem zachwycony, naprawdę! Polecam każdemu wydać te parę złoty więcej i mieć pewność że auto jest warte swojej ceny, niż nadziać się na jakiś bubel, który w krótkiej przyszłości będzie kosztować parę razy więcej niż koszt raportu! Dzięki Wam panowie uniknąłem zakupu samochodu, który według opisu był idealny A okazało się ze jest całkowicie przeciwnie! Jak znajdę następne auto na pewno będę korzystać z usług MotoControler’a ! Polecam wszystkim!

Dawid
Zespół napędowy z rozległymi wyciekami. Podczas jazdy słyszalne są odgłosy zużytych elementów zawieszenia oraz nieprawidłowej pracy układu kierowniczego
23.08.2019

Dzięki opinii rzeczoznawcy uniknąłem zakupu samochodu powypadkowego z wyciekami z silnika. Gorąco polecam!

Krzysztof
23.08.2019

Pierwszy raz korzystałem z tego typu usług i jestem bardzo zadowolony. Polecam opcję telefonu zaraz po oględzinach (29zł) dzięki której nie musiałem czekać na raport i wiedziałem już wszystko na drugi dzień od zgłoszenia sprawy. Raport kompletny i przejrzysty przyszedł kolejnego dnia rano. Polecam za szybkość w działaniu i profesjonalizm oraz kontakt telefoniczny z Panem Kamilem.

Tomasz
Pojazd był w przeszłości uszkodzony i został naprawiony "na sztukę" pod handel. Naprawy blacharsko-lakiernicze przeprowadzone, nieprofesjonalnie i niedbale.
20.08.2019

Dzięki firmie motocontroler zaoszczędziłem czas i pieniądze. Sprzedający nie poinformował o wszystkich problemach z autem. Polecam sprawdzenie auta przed zakupem.

Maciej
Samochód z poważnymi naprawami blacharsko-lakierniczymi. Naprawy przeprowadzone w mało fachowy sposób. Na nadwoziu widoczna jest korozja z perforacją elementów karoserii. Prawdopodobnie samochód miał dłuższą styczność z wodą (był zalany).
20.08.2019

Szybka i profesjonalna obsługa, na pewno jeszcze tu wrócę gorąco polecam!!! Pozdrawiam

Jerzy
Tylko jeden element nadwozia nie był naprawiany blacharsko-lakierniczo. Samochód posiadał uszkodzony mechanizm składania dachu. Ponadto jazda próbna wykazała usterki w układzie przeniesienia napędu (sprzęgła i mostu napędowego)
20.08.2019

Bardzo pomocne, polecam wszystkim. Raport bardzo skrupulatny. Sprzedający zataił prawdę o sporym szpachlowaniu tyłu samochodu. Auto warte 3/4 ceny. Polecam i na pewno jeszcze skorzystam.

Gosia
19.08.2019

Super raport wszystko co chciałem wiedzieć o tym samochodzie trzeba uważać co się kupuje…polecam firmę motocontroler

Dariusz
19.08.2019

Realizacja zamówienia szybka, raport rzetelny i obejmujący wszystkie aspekty. Ogólnie polecam

Dawid
18.08.2019

Bardzo treściwy materiał fotograficzny. Opinia eksperta dała dużo do myślenia. To co można odczuć podczas jazdy i zobaczyć na kanale przekazane dokładnie w opisie. Dziękuję.

Zbigniew
16.08.2019

Dzięki chłopakom z motocontrolera moje pieniądze nie trafiły w ręce cwaniaczka, który jedno pisze w ogłoszeniu a co innego wychodzi na miejscu. Dzięki wielkie i polecam ????

Marcin
16.08.2019

Dziękuję wam za pomoc, choć nie udało się kupić auta… Auto totalna porażka, dzięki wam to zobaczyłem.omijajcie ludzie Gniezno i okolice, handlarze że zlomem na sprzedaż

Mirosław
14.08.2019

Jestem bardzo zadowolony z usługi MotoControlera. Dystans do przejechania aby osobiście sprawdzić auto był znaczny. Rzeczoznawca wykazał wady samochodu niewymienione przez sprzedającego, co diametralnie zmieniło mój pogląd na sprawdzany egzemplarz. Auto było reklamowane jako 100% sprawne i jak mówią wsiadać i jechać, ale okazało się że miało wady, których wyeliminowanie byłoby znacznym wydatkiem. Zaoszczędziłem czas i pieniądze. Raport był obszerny i wyczerpujący temat, dokumentacja fotograficzna z oględzin bardzo dokładna i zapewne sam nie był bym w stanie dokonać tak rzeczowej oceny.

Paweł
12.08.2019

Raport z oględzin został wysłany kilka godzin po sprawdzeniu auta, do tego był bardzo szczegółowy i jasno opisany. Samochód bezwypadkowy okazał się szpachlowany i lakierowany. Warto przed zakupem sprawdzić dokładnie auto i zlecić to takiej firmie, zwłaszcza jak samochód jest kilkaset km od Was:)

Agata
16.07.2019

Dzięki firmie Motocontroler uniknęłam zakupu trefnego samochodu, a co za tym idzie niemałych kosztów naprawy. Skorzystałam z Waszych usług pierwszy raz, ale z pewnością nie ostatni.

Agata
15.07.2019

Bardzo dobry kontakt telefoniczny, nie było problemu ze zmianą auta (przy pierwszym sprzedający migał się przed wizyta rzeczoznawcy, a przy drugim aucie już zdalnie udało się ustalić że to złom). Sama inspekcja wykonana jak należy, wszystko przejrzyste i jasne, bardzo dobry kontakt z rzeczoznawcą. Samochód którego dotyczyły oględziny to Subaru Impreza 2018, więc auto z USA po przygodzie i najważniejsze było ustalenie czy przygoda była znacząca i czy naprawa została zrobiona jak należy.

Auto kupione

Jak najbardziej polecam taką formę kontroli pojazdu, raport szybko ostudzi niepotrzebne emocje…

Maciej
13.07.2019

Polecam w 100% raport zgodny ze stanem faktycznym samochodu.

Konrad
12.07.2019

Bardzo szybko i sprawnie, rzetelna i dokładna ocena auta. Polecam za profesjonalizm i fachowość.

Przy zakupie kolejnego auta ponownie skorzystam z pomocy MotoControler.

Aneta
04.07.2019

Dziękuję za bardzo rzetelną i dokładną ocenę auta, dzięki Wam nie wpakowaliśmy się w kłopoty ☺ Wykonaliście dla nas już dwie oceny i jesteśmy bardzo zadowoleni, z pewnością wrócimy

Dorota
W tym przypadku wymiana turbosprężarki oraz amortyzatorów Ekspert oceniał na koszt 7000 zł
04.07.2019

Bardzo profesjonalny wykonany raport. Polecam i na pewno wrócę przy zakupie następnego auta

Dominik
03.07.2019

Po raz drugi korzystam z usług Motocontrolera i w tym przypadku również bardzo szybko i sprawnie wykonana usługa. Już sama rozmowa z ekspertem po wykonaniu oględzin samochodu pozwoliła mi podjąć właściwą decyzję. Raport (obszerny, dokładny) wykazał dodatkowe wady (usterki) samochodu. Przy najbliższej okazji również skorzystam z waszych usług, jak to się mówi do trzech razy sztuka. Gorąco polecam tę firmę.

Eugeniusz
03.07.2019

Jestem mile zaskoczony sporządzonym raportem i szybkością oględzin auta, jutro czeka mnie rozmowa ze sprzedającym auto, jeśli nie zejdzie z ceny to szukam kolejnego auta, bowiem oględziny uwidoczniły pewne mankamenty i konieczność doinwestowania w auto.

Kamil
01.07.2019

Jestem zadowolony z wykonanej usługi. Szybki kontakt oraz profesjonalne podejście do klienta. Dzięki sprawdzeniu przez firmę wybranego przeze mnie auta uniknąłem ukrytych jego wad. Na pewno skorzystam z usługi po raz kolejny i znajdę w końcu zadowalające mnie auto.

Tomasz
01.07.2019

Dziękuję za świetny raport!! Auto zostało na prawdę porządnie sprawdzone.Szkoda tylko że nie doszło do zakupu .
Polecam wszystkim sprawdzenie auta w tym portalu.Pozdrawiam i będę klientem przy kolejnym zakupie.

Eugeniusz
01.07.2019

Jestem bardzo zadowolony, choć nie kupię sprawdzonego pojazdu ze względu na jego ogólny stan a to zasługa szczegółowego raportu który jest naprawdę czytelny. Wielki ukłon za determinację w dokonaniu weryfikacji samochodu (niedziela rano) sprzedający nie ułatwiał sprawy dziś wiem już dlaczego.
Na pewno skorzystam z usług Waszych rzeczoznawców. PS. Centrum obsługi telefonicznej na b. Dobrym poziomie, nie zostawili mnie z pytaniami bez odpowiedzi, wręcz przeciwnie otrzymałem wszelkie potrzebne informacje.

Łukasz
28.06.2019

Po kilku próbach wreszcie kupiłem samochód .Jestem bardzo zadowolony z pomocy przy zakupie samochodu .
Polecam firmę Motocontroler za profesjonalizm i i fachowość.

Krzysztof
28.06.2019

Bardzo dobre oględziny samochodu polecam firmę Motocontroler

Mateusz
27.06.2019

Trochę długi czas oczekiwania, w moim przypadku cztery dni, ale bardzo rzetelna ocena i jeśli chodzi o sam raport to gorąco polecam, uniknąłem zakupu samochodu z wadą, której sam był nie wykrył.

Michał
27.06.2019

Bardzo profesjonalna usługa. Auto sprawdzane było na drugim końcu Polski. Dzięki raportowi oszczędziłem czas na dojazd i nie dałem się złapać na oszukaną datę produkcji. Dodatkowo wykryto dość poważną kolizję. Polecam.

Wojtek
26.06.2019

Super obsługa. Polecam.

Jarosław
26.06.2019

Niestety nie można wierzyć sprzedającym, samochód miał być w stanie idealnym – bezwypadkowy, a okazał się bity i z wyciekami.
Dziękuję bardzo za fachową pomoc, dzięki niej uniknąłem zakupu auta, w które musiałbym dużo inwestować. Przede wszystkim zaoszczędziłem czas i nerwy na podróż ok. 500 km w jedną stronę.
Gorąco polecam i na pewno skorzystam przy kolejnej próbie zakupu.

Adam
25.06.2019

Witam,
dziękuję bardzo firmie za subiektywną ocenę/ sprawdzenie auta. Jestem bardzo zadowolony z rezultatu i z tego, że nie wtopiłem pieniędzy w auto które miało być „jak nowe” . Polecam usługę „TEST MAXI ” MotoControlera w 100% !!

Robert
25.06.2019

Witam !!
Wynająłem firmę motocontroler do sprawdzenia samochodu przed zakupem, i muszę przyznać, że szybkość działania i rzetelność wykonanej usługi jest na bardzo wysokim poziomie. Uchronili mnie przed wywaleniem pieniędzy w błoto, sprzedający strasznie oszukują w ogłoszeniach, auto miało być jak nowe a okazało się, że ma bardzo bogata historię wypadkową.

Marcin
23.06.2019

Polecam. Auto sprawdzone profesjonalnie i bardzo szybko, dzięki temu nie wpakowałem się w poważne naprawy. Dzięki temu szukamy dalej. Polecam !!!

Kamil
23.06.2019

Kilka tygodni temu kupowałem zaledwie roczny i dość drogi samochód marki Audi. Jako, że sam nie jestem specjalistą, postanowiłem zaufać firmie Motocontroler. Był to strzał w dziesiątkę, dostałem raport i dodatki, które zamówiłem. Wszystko poniżej 48h i dzięki temu dowiedziałem się, że samochód miał lakierowane drzwi i błotnik. Cena raportu zwróciła mi się kilkukrotnie przez negocjacje ceny na jego podstawie. Co ciekawe komis pokazał mi raport z firmy Dekra, w którym rzeczoznawca nic na temat lakierowania elementów nie wykrył. Także firma motocontroler jak widać jest bardziej dokładna. Bardzo POLECAM i na pewno jeszcze skorzystam.

Piotr
17.06.2019

 

Dokładnie sprawdzone auto, MotoControler sprawdził w satysfakcjonujący mnie sposób wybrane auto. Szybko i rzetelnie. Z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że następne auto też zostanie sprawdzone przez tą firmę.

Irek
17.06.2019

Profesjonalne podejście, szybka realizacja, i fachowa ocena auta. Pozdrawiam i polecam

Krystian
17.06.2019

Raport sporządzony profesjonalnie i czytelnie dla kupującego. Z czystym sumieniem POLECAM MotoControler. Dziękuję i do następnego… Pozdrawiam

Radosław
16.06.2019

Bardzo dobra usługa, dzięki niej nie musiałem tracić czasu i jechać 300KM oraz nie wdepnąłem na minę. Dzięki.

Piotr
14.06.2019

Szybka i profesjonalna usługa. Opis bardzo wyczerpujący uratował mnie od kupna czegoś czego szybko bym żałował. Polecam gorąco.

Adam
11.06.2019

Bardzo rzeczowy, merytoryczny raport. Pomógł mi w podjęciu decyzji o zakupie. Transakcja i kontakt przebiegły bez problemu.

Michał
11.06.2019

Raport został zrobiony bardzo szczegółowo przez co mogłem stwierdzić że zakup wybranego modelu byłby dużym błędem. Pewnie jeszcze raz skorzystam z tej usługi żeby mieć pewność że auto jest w takim stanie jak podał sprzedający. Bez raportu pewnie mój portfel by ucierpiał dziesięciokrotnie bardziej.

Andrzej
10.06.2019

Polecam każdemu. Pojazd sprawdzony i jednak niezakupiony. Zaoszczędziłem przede wszystkim cenny czas. Już po samych zdjęciach eksperta z Motocontrolera można stwierdzić jak bardzo różnią się one od zdjęć robionych przez sprzedającego. Świetna, profesjonalna robota! Na pewno skorzystam ponownie.

Robert
10.06.2019

Bardzo rzetelny raport. Ujawnił kilka usterek których naprawa mogła okazać się kosztowna.
Polecam!

Marcin
08.06.2019

Nieoceniona usługa. Koszt sprawdzenia auta, to kropla w morzu w porównaniu z tym, ile pieniędzy można utopić w „kombinowanym” aucie. Czekam na rabat bo trzeba sprawdzić kolejne 😉

Przemek
06.06.2019

Świetna robota! Uchroniliście mnie przed wyrzucenie sporych pieniędzy w błoto. Dzięki!

Rafał
06.06.2019

Drugie podejście do tematu i niestety z takim samym efektem. Motocontroler spisał się na medal, natomiast sprzedający znowu zataił kilka rzeczy. Umył silnik ukrywając najprawdopodobniej jakieś wycieki w jednostce napędowej. Przykre. Przede mną dalsze poszukiwania.

Tomek
04.06.2019

Gorąco polecam usługi Motocontroler.com, sprawdziłem auto które z wyglądu po zdjęciach wyglądało jak ideał, niestety po przeprowadzeniu testu „Maxi” już tak kolorowo nie było, belki w zawieszeniu oraz nadkola skorodowane, obydwa boki lakierowane ponownie (wyniki w niektórych miejscach na poziomie 800-1100 mikrometrów), wycieki oleju z silnika, ponadto sprawdzenie komputerem wykazało szereg błędów których normalnie nie miałbym jak sprawdzić. Dzięki usłudze oszczędziłem nie tylko pieniądze za dojazd oraz niezbędny czas (co przy 400 km byłoby naprawdę uporczywe), ale również nerwy z nie trafionego zakupu. Polecam.

Marcin
02.06.2019

Jestem bardzo zadowolony z usługi MotoControler. Czas realizacji wyniósł kilka dni, samochód został dokładnie sprawdzony. Zostały znalezione mankamenty, których w życiu sam bym nie znalazł i o których nie wiedział także sprzedający. Gorąco polecam

Paweł
02.06.2019

Raport rzeczowy i zdecydowanie przydał się. Samochód wyglądał obiecująco i spodziewałem się, że będzie w bardzo dobrej kondycji, a tu niespodzianka. Nie żałuję wydanych pieniędzy na raport.

Sebastian
01.06.2019

Zdecydowanie polecam!!!
Raport bardzo szczegółowy, wszystko bardzo profesjonalnie. Eksperci znają się na rzeczy. MotoControler pomógł mi w uniknięciu dużego błędu. Na pewno jeszcze będę korzystać z usług oferowanych przez firmę.

Jagoda
31.05.2019

Zdecydowanie polecam, super sprawna obsługa, rzeczowe i bardzo pomocne raporty, skorzystam jeszcze w przyszłości z Waszych usług, teraz cieszę się zakupionym BMW dzięki Waszej pomocy.

Piotr
31.05.2019

Z jednej strony można żałować tych kilku stówek. Z drugiej jednak, raport wykazał, że gdybym zdecydował się kupić wybrane auto, najprawdopodobniej musiałbym w nie włożyć jeszcze grube tysiące. Dobrze, że istnieją takie firmy, dzięki którym nie wpakujemy się na minę. Polecam.

Paweł
31.05.2019

Po otrzymaniu raportu stwierdzam, że nie żałuję ani jednej złotówki wydanej na Wasz raport. Okazuje się, że nie można wierzyć sprzedającym. Gdyby nie raport kupiłbym samochód z ukrytymi wadami. Jeżeli chodzi o samą usługę to pełna profeska. Dziękuję i już szukam następnego auta do sprawdzenia.

Tomek
29.05.2019

Bardzo profesjonalna opinia, jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Dziękuję

Anna
26.05.2019

Auto okazało się warte zakupu. Dzięki opinii eksperta wiedziałem, że jazda kilkaset kilometrów po auto nie będzie na darmo. Na miejscu wszystko było jak w raporcie. Telefon od eksperta po oględzinach powinien być w standardzie. Przy dobrym egzemplarzu liczy się czas. Ogólnie polecam i w przyszłości skorzystam ponownie.

Piotr
25.05.2019

Jestem bardzo zadowolony z pracy eksperta. Rzetelny, fachowy i co dla mnie osobiście najważniejsze to Szczery raport. Polecę firmę innym. Dzięki.

Łukasz
24.05.2019

Kontrola szybka i rzetelna, raport szczegółowy. Dzięki firmie Motocontroler uniknąłem zakupu powypadkowego auta.

Wojciech
24.05.2019

Zamówiłem drugi raport, ponownie był bardzo szczegółowy. Usługa została zrealizowana bardzo szybko. I tym razem się udało zakupić pojazd, który spełniał moje oczekiwania. Dzięki uwagom zawartym w raporcie udało się wynegocjować korzystne warunki kupna samochodu. Pozostaje mi tylko podziękować, a wszystkim innym polecić usługi Motocontroler-a.

Iwo
22.05.2019

Samochód który chciałem kupić został dokładnie sprawdzony a raport spełniał moje oczekiwania i rozwiał wątpliwości. Tym razem do zakupu nie doszło ale na pewno skorzystam ponownie z usług MotoControlera.

Błażej
22.05.2019

Bardzo profesjonalną firma. Oględziny aut są rzetelne kompleksowe i obszerne. Uważam, że usługa jest warta pieniędzy które za nią zapłaciłem. Gorąco polecam.

Jan
22.05.2019

Profesjonalne podejście do tematu, szybko i sprawnie.

Łukasz
21.05.2019

Samochód, który chcieliśmy kupić został bardzo dokładnie sprawdzony. Niestety nie kupiliśmy tego auta, ale na pewno skorzystamy jeszcze z usług MotoControler

Monika
21.05.2019

Jestem bardzo zadowolony. Firma sprawdziła dla mnie już drugie auto które okazało się trafioną decyzją. Gorąco polecam, pełen profesjonalizm i zaufanie.

Piotr
18.05.2019

Jestem bardzo wdzięczny za dokładny raport mimo najtańszego pakietu!  Auto które zleciłem sprawdzić stoi ok. 600 km ode mnie, dzięki Wam zaoszczędziłem czas, pieniądze i nerwy. Jednak osoba sprawdzająca auto która nie jest zainteresowana kupnem jest w stanie obiektywnie spojrzeć na auto. Do transakcji nie dojdzie, a ja na pewno wrócę do Waszego serwisu.

Kacper
17.05.2019

Bardzo profesjonalna i szybka obsługa. Cenne uwagi, oszczędność czasu i pieniędzy.  Gorąco POLECAM.

Piotr
17.05.2019

Serdecznie dziękuję za bardzo szybką i profesjonalną obsługę. Pracownik centrum obsługi klienta bardzo rzetelnie pomógł mi w podjęciu decyzji w zakresie wyboru zakresu usługi. Zostałem poinformowany o sposobie realizacji zlecenia, czasu w jakim zostanie wykonane jak również wiarygodności jego wykonania. Raport okazał się bardzo rzetelny i pomógł mi w podjęciu decyzji dotyczącej kupna samochodu. Z pełną odpowiedzialności mogę polecić firmę MotoControler jako profesjonalnego partnera niezbędnego przy zakupie pojazdu.

 

Irek
16.05.2019

Usługę oceniam na wykonaną szybko i profesjonalnie. Uchroniła mnie przed zakupem powypadkowego auta. Dobry kontakt telefoniczny, polecam.

Tomasz
15.05.2019

Raport sporządzony bardzo szczegółowo, byłem mocno zaskoczony ilością skontrolowanych rzeczy w pojeździe. Dużo szczegółowych zdjęć, na których widać o wiele więcej niż na zdjęciach z ogłoszenia.  Dzięki ekspertowi udało mi się uniknąć kupna pojazdu po solidnej kolizji i zaoszczędziłem sporo czasu na dojazd do sprzedawcy, który do samego końca ukrywał faktyczny stan samochodu.

 

Kuba
15.05.2019

Fachowy raport przygotowany przez znających się w temacie ludzi, sam nie byłbym w stanie tego wszystkiego ogarnąć. Mimo, że ostatecznie samochód nie został zakupiony z powodu wykrycia usterek o których nie informował sprzedający w ogłoszeniu, jestem zadowolony ponieważ nie użeram się z bitym trupem. Polecam!!

 

Kamil
14.05.2019

Polecam jak najbardziej, dzięki motocontroler nie kupiłam auta które było niby igła. Bardzo wyczerpujący raport, po otrzymaniu go nie ma się wątpliwości czy zakupić samochód.

 

Ewelina
13.05.2019

Jestem bardzo zadowolony z kontroli przeprowadzonej przez motocontroler. Dała mi jasny obraz  samochodu którym byłem zainteresowany. Dzięki temu raportowi zaoszczędziłem czas i pieniądze. Niestety taka prawda.

 

Piotr
13.05.2019

Polecam tą firmę, zaoszczędziła mi mnóstwo kosztów i problemów.

 

Dariusz
09.05.2019

Firma na medal. Rzetelna kontrola auta , bardzo szczegółowy raport i fachowość uchroniła mnie przed zakupem auta z mnóstwem defektów i awarii, wykryto nawet to iż auto brało udział w kolizji. Bardzo Państwu dziękuję . Gdy znajdę nastepne auto na 100% skorzystam z Państwa usług. Pozdrawiam

 

Sławek
09.05.2019

 

Samochód sprawdzony dokładnie, wyszło wiele wad o których nie było wspomniane w opisie przez sprzedającego. Dziękuję za wyczerpujący raport o stanie pojazdu.

Piotr